VORES 100 BEDSTE TILBUD - SPAR 30-70%

800

Aclima Woolnet Longs Skiunderbukser - dame

As low as 800,00 kr
Aklima består af 100 % merino uld. Det holder din krop varm og transportere samtidig sveden væk fra huden. - og det kradser ikke!
BrandAclima
BESKRIVELSE

Woolnet er behagelig og blødt at have tæt ind til kroppen. Det kradser ikke og holder kroppen varm samtidig med at det transporterer sveden væk. Bukserne har en tætsiddende facon. Bukserne kan vaskes på 40 grader. Det anbefales at bruge uldvaskemiddel.

91% Merinould, 7% Polyamid og 2% Elastan

DETALJER
Specifikationer
SKUAclima Woolnet woman Longs Skiunderbukser
BrandAclima
LIDT OM BRANDET

Aclima er blandt de førende leverandører inden for skiundertøj i verden. Med Aclima skiundertøj kan du være på pisten hele dagen i alt slags vejr, og stadig holde varmen. Aclima har produceret skiundertøj siden 1939, og produceres i Norge, hvilket sikrer at der er de mest optimale forhold til at teste produkterne i de norske fjelde.
Alt i alt producerer Aclima noget af det bedste skiundertøj man kan finde på markedet, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet med maks. komfort  

 

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE

Beklædning - Herre/Unisex

 

Beklædning - Dame