VORES 100 BEDSTE TILBUD - SPAR 30-70%

179

Aerospace protectant 303 - 296ml latex beskyttelse

179,00 kr

Verdens måske bedste latex beskyttelse 296ml
Beskytter og genopliver mange materialer fra tørdragter til dit låg på dit ude spa
Behandlingen er med spray, og resultatet er fuldstændig vildt!
Behandler og genopliver alle syntetiske materialer

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE
303 Aerospace Protectant er den mest effektive UV beskyttelse der nogensinde er blevet produceret. Brug den på alt latex til den bedste mulige beskyttelseOprindeligt udviklet til rumfart og luftfart applikationer, 303 frastøder skadelig ultraviolet stråling og er virkelig nyttige til at forlænge levetiden på f.eks. latex på dit kajak tøj.Indeholder ikke skadelige silikone olier, som kan tørre ud og skader overflader.Kan anvendes på syntetiske og naturlige gummier, PVC, gel-coat, glasfiber, kulfiber, plast, færdige læder og UV-følsomme plast.303 er en præmie overfladebehandling, der giver overlegen beskyttelse mod skadelige UV-stråler, der kan forårsage tab af mekaniske egenskaber såsom: misfarvning, fading, sprødhed, revner og / eller kridtning. Behandlede overflader frastøde snavs, tilsmudsning, farvning, vand pletter, salt vand.Let at bruge - bare spray på og tag på vandet igenDette er en miljømæssigt sikker vandbaseret produkt, der ikke indeholder råolie destillater, alkohol, mineralsk olie eller skadelige silikone olier. Det er ikke-toksiske og biologisk nedbrydelige.
DETALJER
Specifikationer
SKU30305
BrandGear Aid
Vælg størrelseOne size
LIDT OM BRANDET

Gear Aid er en producent af outdoorudstyr og -tilbehør, der har specialiseret sig i at tilbyde reparations- og vedligeholdelsesprodukter. Gear Aid er kendt for at producere højkvalitetsprodukter, der er nemme at bruge og holdbare, og som kan hjælpe med at forlænge levetiden på outdoor udstyr.

 

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE