Trustpilot

Arbor Cadence Camber Dame Snowboard Pakke m/Sequoia Bindinger

SPAR 12 %
PRISFALD
Arbor Cadence Camber Dame Snowboard Pakke m/Sequoia Bindinger
6000

6.000,00 DKK

Pris: 6.800,00 DKK

SKU: 12129+12196

Lagerstatus: På lager

Håndlavet freestyle board i højeste kvalitet.
Bæredygtigt udstyr fra Arbor
Vi er stolte over at have Danmarks største udvalg af de fedeste brands. 

Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Arbor Cadence Camber Dame Snowboard Pakke m/Sequoia Bindinger
Håndlavet all-mountain freestyle snowboard til damerne. Cadence Camber og Sequoia bindingen er perfekt hvis man bare vil have det sjovt uanset hvor man er! 

Notable features
Hand dyed Oak Powerply
FSC Certified Highland II Core
Recycled Steel Edges

Lidt om længder og bredder
Mange tror fejlagtigt, at boardets længde bestemmes af din højde, og at et board skal gå til omkring din hage, når du stiller det på jorden. Dette kan muligvis også gå som tommelfingerregel, men i virkeligheden er din vægt mere afgørende end din højde, ligesom dit temperament og terræn også har indflydelse. Det er dog værd at vide, at et længere board er mere stabilt og giver mere opdrift i løs sne, mens et kortere board er nemmere at manøvrere og lege på, både i parken og på pisten.  Selvom længden er den mest åbenlyse faktor, når du vælger board, er bredden mindst ligeså vigtig. Er dine snowboardstøvler større end EU størrelse 44, bør du overveje et wide board. Et smallere board er hurtigere fra kant til kant, mens et bredere board giver mere opdrift uden for pisten. En kombination af din vægt, skostørrelse og temperament, er altså afgørende for valget.
Er du i tvivl om din længde bredde skriver du bare dine mål i kommentar feltet ved bestilling, så hjælper vi med at finde den rigtige snowboard pakke til dig.

Hvorfor tilføje boardbag / boardcover / Multitool / Snowboard lock ?
Med en snowboardbag sikrer du boardet en længere levetid, og det beskytter også dine bindinger. Nogle buschauffører vil slet ikke tage et board med uden det ligger i en taske, da tasken også beskytter bagagerummet. Når du tilvælger en board bag sikrer vi naturligvis at den passer til boardet inkl binding. 
Et Board cover er en light udgave af en boardbag, en tynd "taske" / cover der beskytter boardets kanter
Et Multitool er et lille lomme device / skruetrækker der sikrer dig at kunne justere stance og stramme løse skruer. Så er du sikker på det hele spiller når du endelig har sne under fødderne!
En Snowboard lås sikrer at dit board også er der efter frokosten. Hvis dit board er låst er du næsten sikker på at det i hvert fald ikke er dit lækre board der bliver stjålet.  Låsen er godkendt af de fleste forsikringer.

Arbor Snowboards – Mindfully Crafted for Good Times
Arbor er det første snowboard mærke som er startet ud fra et bæredygtigt perspektiv. Siden 1995 har Arbor leveret håndlavet kvalitets udstyr til snowboardere som ønsker lækkert grej fra en bæredygtig produktion. 

Vi elsker snowboarding
Når du køber dit board i vores butik monterer vi altid bindinger på boardet gratis. Vi har et af Danmarks største udvalg af boards fra de aller bedste mærker. Vi er special uddannede nørder der går op i at du får det helt rigtige snowboard udstyr. Vi finder det rigtige snowboard der passer din kørestil, vægt og ambitionsniveau. Vi fitter støvlerne ligesom vi fitter skistøvler. Kom forbi vores store butik i eller handl snowboards og snowboard pakker på vores hjemmeside. 

Tilfredshedsgaranti
I butikken garanterer vi at du får en snowboard pakke, der matcher dine ambitioner og størrelse. Det kalder vi Tilfredshedsgaranti! Hvis snowboardpakken ikke kan komme til at leve op til dine forventninger, så bytter vi det naturligvis til en anden model. På den nye pakke modregner vi 80 % af købsprisen på den gamle.
Tilfredshedsgarantien på snowboardpakker er en ekstra-ordinær garanti, du får som kunde i den fysiske Surf & Ski butik.
Garantien er kun gældende mod forvisning af garantibevis med vedhæftet bon. Garantien gælder i 12 måneder fra købsdatoen. Garantien kan kun bruges i den Surf & Ski butik, hvor du har købt udstyret. Det er ikke muligt at få penge tilbage via denne garanti.

 

Fragt og levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
Fragt af surfboards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS

AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

KØBENHAVN
Generatorvej 39
2860 Søborg

Tlf: 86176765
Mail: [email protected]

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 9 - 14 (Aarhus)
Lørdag: kl. 10 - 14 (København) 

CVR: DK33954794
Bank: Sparekassen Kronjylland
Reg nr: 6181
Konto nr: 11913261
SWIFT: KRONDK22
IBAN: DK1061810011913261