DANMARKS STØRSTE VINTERUDSALG ER I GANG!
SPAR 20-70% ONLINE OG I
AARHUS + KBH. SLUTTER OM:

1440

Aqua Marina Kraftig Turbo Elektrisk Pumpe - SUP/Kajak/Gummibåde - Hele 20PSI

Special Price 1.440,00 kr Regular Price 2.200,00 kr

Kraftig 12V elektrisk pumpe
Pumper let og ubesværet SUP, Kajak, Gummibåd eller andet
Tilsluttes bilens cigartænder eller batteri og pumper op til 20psi
Kan IKKE sammenlignes med supermarkedernes billige el sup pumper

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Kraftig elektrisk pumpe der let og ubesværet pumper SUP, Kajak, Gummibåd eller andet der skal pumpes op. Tilsluttes batteri eller cigartænderen på bilen. Det ønskede tryk indstilles på forhånd. Larmer intet iforhold til de billige pumper. Pumper hårdt og effektivt din eller dine sups /gummibåde / el lign op til det ønskede tryk helt op til 20PSI.

DETALJER
Specifikationer
SKUEP-T20
EAN6954521639260
BrandAztron Sport
Specifikationer

• 12V DC electric pump up to 20psi, 110W.

• Inflates iSUP boards, kayaks, boats and air platforms.

• LCD screen.

• Cigarette lighter or batteryattachable.

• Inflate: 1psi/min. Deflate: 4psi/min.

LIDT OM BRANDET

Aztron er et fremtrædende mærke inden for vandsportsbranchen, der specialiserer sig i at fremstille kvalitetsudstyr til en række vandsportsaktiviteter. Mærket er kendt for deres kombination af performance, design og holdbarhed, og deres udvalg inkluderer alt fra stand-up paddleboards til kajakker, windsurfere, wing surf og meget mere.

Deres produkter er lavet af højkvalitetsmaterialer og er designet til at modstå de barske forhold i vandet, samtidig med at de er lette at transportere og opbevare. Aztron har et stort udvalg af forskellige modeller, der passer til både begyndere og erfarne vandsportsudøvere.

Aztron er også kendt for deres unikke design og teknologi, der gør deres produkter nemme at styre og manøvrere, samtidig med at de er robuste og stabile nok til at modstå de barske forhold i vandet. Mærket har også et stort udvalg af tilbehør, herunder paddler, pump, transporttasker og meget mere.

Vælg Aztron for at få kvalitetsudstyr, der passer til dit niveau og præferencer, og for at få en vandsportsoplevelse, der er både sjov og sikker. Aztron er en pålidelig og erfaren partner, når det kommer til at udstyre dig til din vandsportsaktivitet.

Så hvis du er på udkig efter et vandsportsmærke, der leverer høj kvalitet og holdbarhed, samtidig med at det er designet til at gøre din vandsportoplevelse sjov og sikker, så skal du overveje Aztron.

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE

Våddragt/Beklædning - Dame

Våddragt/Beklædning - Herre