Trustpilot

Aquatone Wave Allround 10'6 2021 Oppustelig SUP - Komplet pakke

3600

3.600,00 DKK

Pris: 4.000,00 DKK

SKU: TS-102 Aquatone Wave Allround 10'6 SUP AIR Pakke

Lagerstatus: På lager

Oppustelig Allround SUP, perfekt til danske søer, åer og have!Single Stringer teknologi sikrer et stivt og stabilt board - med en utrolig lav vægt2021 forbedret teknologi og forbedrede materialer, stivere, lettere og hurtigereLeveres komplet inkl Vario Alu Paddle, leash, taske, pumpe og finne - Klar til brugForbedret 2021 model, bedre sejlegenkaber,  lettere manøvrer... (Læs mere)
Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Aquatone Wave Allround 10'6 SUP
Oppustelig Single stringer Allround SUP, et board er kan bruges taf alle. Det kan sejles både på fladt vand og i små bølger. Boardet leveres komplet med to-delt alu vario paddle, leash, bæretaske, pumpe m/manometer, rep sæt - fuldstændig klar til brug. Passer til alle brugere der ønsker et let set up der kan bruges overalt. Her har du en SUP der kan bruges af alle !

Lynhurtigt at pakke ud og pumpe op. Allround board til begynderen og viderekomne. Stabilt, robust og sikkert board der vil give 100 vis af timer på vandet.

Hvad er i kassen:

 • 10'6 Wave Allround SUP Board
 • Bæretaske
 • Vario alu paddle
 • Coil Sikkerheds leash
 • Double Action Pumpe med manometer
 • Midter Finne

Teknologi:

 • Single Layer Stringer Technology
 • Tyk og hårdfør single wall drop stich materiale
 • Stort EVA velfungerende skriddæk
 • Rustfri ring i hækken til fastgørelse af leash
 • Elastik til sikring af bagage
 • Hele 15PSI - sikrer dig et stift board (husk nu at pumpe den helt op til 15!!)
Mål:
 • 320x82x15cm
 • 10'6x32x6''
 • 300 liter volumen
 • Bæreevne, max vægt 145kg 
 • Max sejler vægt 100kg
 • Vægt 12 kg

Hvorfor opgradere paddel?
Den første grund til du skal opgradere din paddel, er fordi Carbon bare er lækkert! Det er lettere, mere holdbar og bedre kvalitetsmæssigt. Med en lettere paddel, får du en helt anden oplevelse på vandet, da du pludselig ikke skal bruge de samme mængde krafter. Det giver dig en meget bedre oplevelse.

Hvorfor tilvælge svømmevest?
At tage ud på vandet uden en svømmevest, er det samme som at køre bil uden sele. Det er dumt! En svømmevest er behagelig at have på, og giver dig ekstra opdrift hvis du ryger i vandet. Derfor anbefaler vi, at du altid benytter svømmevest når du skal på dit næste eventyr på vandet.

Hvorfor tilvælge Overboard vandtæt mobilpose?
En Overboard mobilpose er uundværlig når du skal ud og SUP. Denne smarte taske sikrer at din telefon ikke bliver fyldt med vand, støv, sne, sand mm. 100% vandtæt og med en transparent bagside, der gør at du kan tage billeder og lave videoer under vand. Vandtæt ned til 6 meter. Karabin hage og snor til at have det vandtætte cover rundt om halsen medfølger.

Normal model -  Passer til iPhone 7, Samsung Galaxy S6, HTC one m9 og andre normale smartphones.
Stor model -  Passer til iPhone 7 plus, Samsung Galaxy Note 7, LG G5, Sony Xperia Z5 og andre store smartphones.

Hvorfor tilvælge elektrisk pumpe?
Kompakt og lynhurtig Elektrisk pumpe, der let og ubesværet pumper SUP, Kajak, Gummibåd eller andet oppusteligt op. Indstil det ønskede tryk, tilslut til bilens cigartænder eller eksternt batteri, og pump din SUP op til præcis den PSI som du ønsker. En elektrisk pumpe gør hele dit SUP eventyr meget lettere, da du nu kan puste din SUP op på 2 min. Det giver dig en form for luksus til din SUP eller andre oppustelige sager.

e

Fragt og levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
Fragt af surfboards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Tlf: 86176765
Mail: [email protected]

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 10 - 14

SØNDAGSÅBENT KL. 10 - 14:
Hele December, Januar og Februar