DANMARKS STØRSTE SKIOPSTART - VILDE TILBUD - SE MERE HER

4500

Armada ARV 84 - m/binding

As low as 4.500,00 kr
Ikoniske innovativt design fra Armada
BrandArmada
Beskrivelse

Armada
Med en ARV 84 har du alt du skal bruge i en ski. Perfekt rocker linje gør skien til en genial all-rounder, der kan køre park, pudder og piste. Skien er let men utrolig stabil. Carbon stringers i skien gør denne model stiv, mens vægten er holdt nede. Test vinder i flere magasiner!! 

  • AR 50 Sidewall
  • Poplar / Composite Core
  • S7 Base
  • 2.5 Impact Edge

Lidt om Armada
Leder du efter Armada ski er du kommet til det rigtige sted. Vi har et stort udvalg i fede twin tips og freeride ski fra Amerikanske Armada. Armada leverer varen når du skal i parken og fyre den af. Træt af kedelige designs så tjek vores Armada ski! Det bliver ikke federe, og hvis du leder efter en klassisk racer ski, så find den fra et andet mærke. Armada laver kun hardcore ski til park og freeride segmentet.

Hvorfor spørger I om længden på min støvle og min vægt? 
Vi beder dig notere din længde på støvlen i mm og din vægt, da vi her hos Surfline monterer din binding. Dertil skal vi bruge din støvle længde i mm og din vægt så vi kan sikre at bindingen er monteret og indstillet korrekt til dig. Vi indstiller altid din binding forsigtigt for at minimere risikoen for knæskader ved styrt. 

Du finder din støvles længde ved at kigge nederst på siden af hælen, der står der fx 318mm og det er tallet vi skal bruge for at kunne montere præcist. 
Hvis du ikke har din længde på støvlen eller lejer støvler skriver du bare din skostørrelse, så indstiller støvle udlejeren skien for dig på destinationen. 

Hvad får du når du køber ski hos os?
Når du handler ski hos os, får du rådgivning og vejledning af professionelle, som har arbejdet i branchen i mange mange år. De kan vejlede dig til at finde den helt rigtige ski, som med sikkerhed gør din skiferie endnu bedre! Vi er så sikre på vi kan finde den rigtige ski til dig, at vi har tilfredshedsgaranti på ski der er købt i butikken på Gåseagervej 12. Dette betyder, at såfremt skien/snowboardet ikke matcher dine forventninger, bytter vi til en anden model, hvorpå vi modregner 80% af købsprisen på den gamle model. Tilfredshedsgarantien er en ekstraordinær garanti, der tilbydes til dig som kunde hos os.

Garantien er kun gældende mod forvisning af garantibevis med vedhæftet kvittering. Garantien gælder i 12 måneder fra købsdatoen. Det er ikke muligt at få penge tilbage via denne garanti.


Specifikationer: 157cm = 117/84/109mm - Radius 14,5m


Yderligere information
Specifikationer
SKURA0000268156
BrandArmada
Special Price2.393,00 kr
Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

Brand info
Armada