Trustpilot

Armada ARW 86 Dame ski

3000
3.000,00 DKK

SKU: 18/19 Armada ARW 86 All Mountain ski

Lagerstatus: På lager

Armada ARW 86 All Mountain ski til dig der vil det hele
Lækker allmountain ski, fantastisk i dyb sne og sjov og legesyg på pisten
Letkørt super ski

Maksimalt antal tegn: 3000

Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Armada ARW 84 Dame
Armadas ARW 84 er dame-modellen af ARV 84 park skien, der er egnet til de unge (eller ungt-sindede voksne), der ønsker at starte sin karriere inden for parken. Takket være en let core og fuld camber konstruktion, er denne ski let kørt og kræver ikke den største mængde 'skills' for at have det sjovt på den. Ud over fuld camber, så har skien også rocker for og bag, hvilket gør det muligt at lande samt køre skien baglæns. Grundet denne fulde camber konstruktion gør det også, at skien kan bruges på pisten til at carve på og du er dermed ikke låst til park-kørsel. Med 84mm under foden, kan skien altså også bruges i offpisten - som Armada selv siger det: "Go anywhere, do anything"

Hvilken binding er den rigtige til dig?
Her kan du læse lidt om, hvad de forskellige bindinger egner sig til og derfra finde ud af, hvilken en du mener er den rette for dig.

 • Marker Squire
  Klassisk binding til freestyle / freeride fra amerikanske Marker. En let binding der er en af verdens mest solgte. Tilegnet skierne, der vejer cirka 80 kg og under.
 • Marker Griffon
  Klassisk binding til freestyle / freeride til skieren, der kører aggressivt, hopper klipper eller tager de store kickere i parken. Går op til 13 og passer derfor til alle vægtklasser. Dette er også en af de mest robuste bindinger, som er næsten umulig at ødelægge.

 • Marker Baron Touring
  Klassisk binding til freeride touring, altså skiløberen, der godt kan lide at køre offpist og gerne går det ekstra stykke for at få den helt rigtige linie. Touring-funktionen betyder, at denne binding kan åbnes i hælen som gør det meget nemmere  og behageligt at gå op ad bjerget, ude i offpisten. Når køreren skal ned igen, jamen så låses hælen fast igen og bindingen fungerer igen som en normal binding.

 • Marker King Pin
  Denne type binding kendes som en "Tech-binding" og er et nyere design af den klassiske touring freeride binding, hvor formålet er at spare på bindingens vægt og dermed gøre det endnu lettere at bestige bjerget. Bindingen kan det samme som en normal touring binding, men grundet vægtbesparelsen sparer skiløberen altså også på kræfterne på vej op af bjerget og har dem til den sjove del på vej ned.
 • Salomon Warden 11 
  Klassisk binding til freeride / freestyle. Kendt for at være ganske robust, og for at sige KLIK når man klikker i den - Vi sørger for bremsen passer. Tilegner sig skiløbere under 80 kg.
 • Salomon Warden 13
  Klassiker til freeride/freestyle. Dette er den kraftige warden-model, som har en DIN-vædi, der går op til 13. Tilegner sig skiløberen, som går stort eller vejer over 80 kg.

Dimensioner:
Hvad får du når du køber ski hos Surfline?
Når du handler ski hos Surfline, får du rådgivning og vejledning af professionelle, som har arbejdet i branchen i mange mange år. De kan vejlede dig til at finde den helt rigtige ski, som med sikkerhed gør din skiferie endnu bedre! Vi er så sikre på vi kan finde den rigtige ski til dig, at vi har tilfredshedsgaranti på ski der er købt i butikken på Gåseagervej 12. Dette betyder, at såfremt skien/snowboardet ikke matcher dine forventninger, bytter vi til en anden model, hvorpå vi modregner 80% af købsprisen på den gamle model. Tilfredshedsgarantien er en ekstraordinær garanti, der tilbydes til dig som kunde i Surfline.

Garantien er kun gældende mod forvisning af garantibevis med vedhæftet kvittering. Garantien gælder i 12 måneder fra købsdatoen. Det er ikke muligt at få

Fragt og levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
Fragt af surfboards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Tlf: 86176765
Mail: [email protected]

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 9 - 14