SUP LAGERSALG ❤︎ LØRDAG KL. 8.30 - 16
1000

Armada N L10 Skibinding - Sort

1.000,00 kr

Kvaliteten fra Armada er altid i top

Kategori: IMPORT
Beskrivelse

Armada
Lækker kvalitets letvægt binding fra Armada. Genial til allmountain.

Lidt om Armada
Leder du efter Armada ski er du kommet til det rigtige sted. Vi har et stort udvalg i fede twin tips og freeride ski fra Amerikanske Armada. Armada leverer varen når du skal i parken og fyre den af. Træt af kedelige designs så tjek vores Armada ski! Det bliver ikke federe, og hvis du leder efter en klassisk racer ski, så find den fra et andet mærke. Armada laver kun hardcore ski til park og freeride segmentet.

Yderligere information
Specifikationer
SKU RD0000016015
Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.