Trustpilot

Armada N Warden MNC 13 Ski Binding - Sort

SPAR 37 %
PRISFALD
Armada N Warden MNC 13 Ski Binding - Sort
1380

1.380,00 DKK

Pris: 2.200,00 DKK

SKU: RD0000004

Lagerstatus: På lager

Kvaliteten fra Armada er altid i top
Med Armada har du noget seriøst lækkert mellem hænderne
En af de mest alsidige alpine bindinger du kan få på markedet

Beskrivelse

Detaljer

Armada N Warden MNC 13 Ski Binding
Dette er en af de mest alsidige alpine bindinger du kan få på markedet. Armada Warden 13 leverer en stor performance og kraft i alle slags vejrforhold. Denne binding fungerer til enhver Armada ski, der gør du vil finde en ensartet drive og performance når du bevæger dig ud på sneen. Med andre ord så vil du elske denne ski fra Armada.

Lidt om Armada
Leder du efter Armada ski er du kommet til det rigtige sted. Vi har et stort udvalg i fede twin tips og freeride ski fra Amerikanske Armada. Armada leverer varen når du skal i parken og fyre den af. Træt af kedelige designs så tjek vores Armada ski! Det bliver ikke federe, og hvis du leder efter en klassisk racer ski, så find den fra et andet mærke. Armada laver kun hardcore ski til park og freeride segmentet.

Fragt og levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
Fragt af surfboards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Tlf: 86176765
Mail: [email protected]

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 9 - 14