RØGSKADEDE SUPS & GUMMIBÅDE - SPAR OP TIL 78% - SÅ LÆNGE LAGER HAVES

Atomic Pro C1 Skin Komplet Langrendspakke

2.400,00 kr Regular Price 3.000,00 kr
BrandAtomic

Komplet pakke med støvler, stave, og binding - leveres monteret
Skiene er udstyret med skind, dvs. du ikke skal tænke på smøring
100% klar til brug, 100% bøvl frit, og så spiller udstyret 100%

Customize: Atomic Pro C1 Skin Komplet Langrendspakke

* Påkrævede felter

Din tilpasning

  2.400,00 kr

  På lager

  Uundværligt ekstra grej
  BESKRIVELSE

  Komplet pakke - Klar til brug
  Komplet langrendspakke til de nordiske forhold. Her får du en pakke af høj kvalitet. Skien er med det geniale skintech - Du slipper for fæstesmøring. Pakken her egner sig ekstremt godt til danske forhold - Over marker, golfbaner mm. Du skal ikke smøre og tænke - Du skal bare køre ud og nyde naturen.

  Leveres inklusiv:

  • Langrends ski med det geniale skintech - Du slipper for fæstesmøring.
  • Monterede bindinger, der passer både til skiene og støvlerne
  • Langrendsstave
  • Langrendsstøvler

  Atomic Pro Mover Skintec Ski
  En Langrendsski der passer perfekt til de nordiske forhold. Her får du en ski af høj kvalitet. Skien er med det geniale skintech - Du slipper for fæstesmøring. Denne er ski egner sig ekstremt godt til danske forhold - Over marker, golfbaner mm. Du skal ikke smøre og tænke - Du skal bare køre ud og nyde naturen.

  Den perfekte ski til dig der vil igang med langrend, eller dig der allerede øvet, og ønsker en skin ski i top klasse. Helt genial skin teknologi, der gør det til at leg at stå på langrend i alle sneforhold og temperaturer! Det bredere sidecut (47/47/47) opretholder optimal stabilitet.

  Denne pakke er til dig der vil igang med langrend eller ønsker en rolig tur gennem det smukke danske snelandskab. Du har et mål om at "gå" på ski og komme roligt gennem landskabet. Denne ski er i den blødere afdeling og er dermed designet til en rolig tur uden det kræver det store tryk på skien. Så skal du ud og nyde den smukke natur eller spice din almindelige gåtur op henover vinteren, så er dette langrendspakken for dig!

  Er du i tvivl om længden?
  Hvis din vægt matcher mellem to forskellige skilængder, så er svaret ret simpelt - Gå efter den korte model hvis du er begynder og vil have let ved at styre skiene. Gå med den lange model hvis du har lidt erfaring med langrend og ønsker mere fart og motion.

  Lidt om bindingen
  Det er en virkelig lækker Atomic Prolink Access binding, der er tale om. Denne binding er god fordi det er en letvægt model, hvor du vil have virkelig god snow feel, og have en god fornemmelse fra fod til ski, som vil gøre at du opnår en bedre kraftoverførsel. Denne binding har en Ergonomic Lever, som åbner og lukker manuelt. Access bindingen vejer også kun 258g pr binding, så du ikke vil have noget unødvendig vægt til at holde dig tilbage.

  Atomic Langredstøvle
  En virkelig lækker støvle, som vil gøre touring i alt slags terræn til en sand fornøjelse. Denne støvle har en rigtig god komfort og støtte til foden, hvilket vil gøre dagene på skiene til at føles som en drøm. Vandafvisende egenskaber, som holder dig varm og tør, selv på de kolde og våde dage. Alt i alt en fremragende langrandstøvle, som du vil blive mere end glad for

  Lidt om Atomic
  Atomic er et østrisk brand, der er kendt for deres top kvalitets produkter - Specielt indenfor skiverdenen. Med Atomic får du produkter fra en af verdens førende ski mærker.

  SPECS
  Specifikationer
  SKUAtomic Pro C1 Skin Komplet Langrendspakke
  BrandAtomic
  LIDT OM BRANDET
  Atomic
  OM SURFLINE

  Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
  Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

  butik

  Salg & service
  86 17 67 65
  [email protected]

  Surfline AARHUS
  Gåseagervej 12
  8250 Egå

  Surfline KØBENHAVN
  Generatorvej 39
  2850 Søborg

  LEVERING

  Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

   

  GLS

  STØRRELSESGUIDE

  Størrelsesguide