Trustpilot

Atomic Pro Mover C1 Skintec Classic Komplet Langrends Pakke

SPAR 17 %
NYHED
PRISFALD
Atomic Pro Mover C1 Skintec Classic Komplet Langrends Pakke
2650

2.650,00 DKK

Pris: 3.200,00 DKK

SKU: Atomic Pro Mover C1 pakke

Lagerstatus: På lager / web-lager

Top kvalitet fra Østrigske Atomic
Komplet pakke klar til brug med det samme
Skiene har er med "skin tech" det vil sige du ikke skal tænke på smøring 

Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Komplet pakke - Klar til brug
Komplet langrendspakke til de nordiske forhold. Her får du en pakke af høj kvalitet. Skien er med det geniale skintech - Du slipper for fæstesmøring. Pakken her egner sig ekstremt godt til danske forhold - Over marker, golfbaner mm. Du skal ikke smøre og tænke - Du skal bare køre ud og nyde naturen.

Leveres inklusiv:

  • Langrends ski med det geniale skintech - Du slipper for fæstesmøring.
  • Monterede bindinger, der passer både til skiene og støvlerne 
  • Langrendsstave
  • Langrendsstøvler

Atomic Pro Mover Skintec
Dette er en vildt lækker langrend ski, som passer til alle skiløbere der vil prøve at køre langrend. Denne ski giver dig en perfekt start og glidning i alle sneforhold og temperature, så du altid vil kunne komme ud i sneen. Derudover er der en god stabilitet i skien, hvilket er perfekt til alle slags ture, da det vil blive nemmere at komme fremad.

Lidt om bindingen 
Det er en virkelig lækker Atomic Prolink Access binding, der er tale om. Denne binding er god fordi det er en letvægt model, hvor du vil have virkelig god snow feel, og have en god fornemmelse fra fod til ski, som vil gøre at du opnår en bedre kraftoverførsel. Denne binding har en Ergonomic Lever, som åbner og lukker manuelt. Access bindingen vejer også kun 258g pr binding, så du ikke vil have noget unødvendig vægt til at holde dig tilbage.

Atomic Langredstøvle
En virkelig lækker støvle, som vil gøre touring i alt slags terræn til en sand fornøjelse. Denne støvle har en rigtig god komfort og støtte til foden, hvilket vil gøre dagene på skiene til at føles som en drøm. Vandafvisende egenskaber, som holder dig varm og tør, selv på de kolde og våde dage. Alt i alt en fremragende langrandstøvle, som du vil blive mere end glad for.

Lidt om Atomic
Atomic er et østrisk brand, der er kendt for deres top kvalitets produkter - Specielt indenfor skiverdenen. Med Atomic får du produkter fra en af verdens førende ski mærker.

Mover

Fragt og levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
Fragt af surfboards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS

AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

KØBENHAVN
Generatorvej 39
2860 Søborg

Tlf: 86176765
Mail: [email protected]

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 9 - 14 (Aarhus)
Lørdag: kl. 10 - 14 (København)
Søndag: kl. 10 - 14 (Aarhus & København)


CVR: DK33954794
Bank: Sparekassen Kronjylland
Reg nr: 6181
Konto nr: 11913261
SWIFT: KRONDK22
IBAN: DK1061810011913261