Trustpilot

Atomic Prolink Shift Race CL NNN Langrend Binding

600
600,00 DKK

SKU: AH5007090_

Lagerstatus: På lager

Et østrisk skimærke i verdensklasse
Altid produkter fra højeste skuffe med Atomic
Fremragende binding med hele 5 justerbare indstillinger

Beskrivelse

Detaljer

Atomic Prolink Shift Race CL
Dette er en virkelig lækker Atomic binding, der er super god til langrend og med til at øge din performance. Denne binding er vildt fed, da den kan flyttes frem og tilbage på skien til 5 forskellige placeringer bare ved tryk af én knap, som selv kan justeres. Hvis du rykker bindingen fremad på skien får du et bedre greb, hvorimod du får et bedre glid når du bevæger bindingen tilbage, hvilket tillader dig til at få den perferkte performance i forskellige vejrforhold. Denne binding fungerer til Redster Skintec ski, som har Prolink Shift Plate monteret. Så hvis du benytter Skintec, så er denne binding den helt rigtige til dig!

Features:

  • Moveable Adjustment (five positions)
  • Prolink (2-Rail) compatible to NNN and Turnamic
  • Race Lever
  • 1-Axis
  • Compact Engine
  • Integrated Heel Guideridge

Lidt om Atomic
Atomic er et østrisk brand, som altid leverer varer af aller højeste skuffe. Med Atomic får du produkter fra en af verdens førende ski mærker, som vi hos Surfline har stor erfaring med. Surfline har et kæmpe udvalg af Atomic produkter, og vil til hver en tid anbefale dette brand. 

Fragt og levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
Fragt af surfboards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Tlf: 86176765
Mail: [email protected]

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 9 - 14