KÆMPE SUP UDSALG - SPAR OP TIL 75% - BEGRÆNSET PARTI

1449

Aztron CRUX 7'0 softdeck surfboard

Special Price 1.449,00 kr. Regular Price 3.500,00 kr.

Designet til alle bølgeforhold
Fanger alle bølger, planer let op med gode manøvreegenskaber
Passer perfekt til surfere fra 45-85kg

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

CRUX
Den nye CRUX 7'0” er et højtydende softdeck surfbord, der kan klare alle slags bølger. Boardet er velegnet til alle niveauer da det er et fangende sjovt board, men har stadig en længde så nybegyndere kan lære at surfe. CRUX gør det nemt at fange bølger og carve med kraft og stabilitet. Med dette Aztron board får du et nyt univers på vandet. 

Pakken indeholder:

  • CRUX 7'0” Board
  • Surf Leash
  • 3 x finner 
DETALJER
Specifikationer
SKU AH-704
EAN 6971559584799
Brand Aztron Sport
Vælg størrelse One size
Specifikationer

Teknologi: Aftalig tre-finde system, Soft-Top Technology, Fladt skridsikkert dæk giver behagelig og nem surfing, Lav nose entry for nemt at fange bølgen


Dimensioner: Længde 7'0" / 214 cm // Brede 21.5" / 54.5 cm // Tykkelse 3" / 7.6 cm


Bæreevne: Surfer vægt 45-85kg - Boardets vægt 6,2kg - Maks lasteevne 92kg


Volume: 72 liter

LIDT OM BRANDET

Aztron er et fremtrædende mærke inden for vandsportsbranchen, der specialiserer sig i at fremstille kvalitetsudstyr til en række vandsportsaktiviteter. Mærket er kendt for deres kombination af performance, design og holdbarhed, og deres udvalg inkluderer alt fra stand-up paddleboards til kajakker, windsurfere, wing surf og meget mere.

Deres produkter er lavet af højkvalitetsmaterialer og er designet til at modstå de barske forhold i vandet, samtidig med at de er lette at transportere og opbevare. Aztron har et stort udvalg af forskellige modeller, der passer til både begyndere og erfarne vandsportsudøvere.

Aztron er også kendt for deres unikke design og teknologi, der gør deres produkter nemme at styre og manøvrere, samtidig med at de er robuste og stabile nok til at modstå de barske forhold i vandet. Mærket har også et stort udvalg af tilbehør, herunder paddler, pump, transporttasker og meget mere.

Vælg Aztron for at få kvalitetsudstyr, der passer til dit niveau og præferencer, og for at få en vandsportsoplevelse, der er både sjov og sikker. Aztron er en pålidelig og erfaren partner, når det kommer til at udstyre dig til din vandsportsaktivitet.

Så hvis du er på udkig efter et vandsportsmærke, der leverer høj kvalitet og holdbarhed, samtidig med at det er designet til at gøre din vandsportoplevelse sjov og sikker, så skal du overveje Aztron.

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE

Våddragt/Beklædning - Dame

Våddragt/Beklædning - Herre