DANMARKS STØRSTE SKIOPSTART - VILDE TILBUD - SE MERE HER

1825

Aztron CRUX 7'0 softdeck surfboard

Special Price 1.825,00 kr Regular Price 2.500,00 kr

Designet til alle bølgeforhold
Fanger alle bølger, planer let op med gode manøvreegenskaber
Perfekt for begynderen med store ambitioner

Beskrivelse

CRUX
Den nye CRUX 7'0” er et højtydende softdeck surfbord, der kan klare alle slags bølger. Boardet er velegnet til alle niveauer da det er et fangende sjovt board, men har stadig en længde så nybegyndere kan lære at surfe. CRUX gør det nemt at fange bølger og carve med kraft og stabilitet. Med dette Aztron board får du et nyt univers på vandet. 

Pakken indeholder:

  • CRUX 7'0” Board
  • Surf Leash
  • 3 x finner 

Teknologi: Aftalig tre-finde system, Soft-Top Technology, Fladt skridsikkert dæk giver behagelig og nem surfing, Lav nose entry for nemt at fange bølgen


Dimensioner: Længde 7'0" / 214 cm // Brede 21.5" / 54.5 cm // Tykkelse 3" / 7.6 cm


Bæreevne: Surfer vægt 50-82kg - Boardets vægt 6,2kg - Maks lasteevne 92kg


Volume: 72 liter


Hvorfor tilvælge board bag?
En board bag er smart først og fremmest fordi den beskytter boardet. Store boards er tusind gange lettere at bære med skulderstroppen på en board bag. Når du skal have dit board på taget er en board bag vigtig da den beskytter boards mod stenslag, og mod vej støv som voksen på dit board absolut ikke bryder sig om. Glasfiber boards er skrøbelige og de fleste skader sker i garagen når man flytter på dem - på glasfiber boards er en board bag uundværlig.

Aztron "Paddle, Surf, and More"
Aztron opfordrer folk til at udfordre sig selv, opleve naturen og føle sin styrke. Derfor udvikler Aztron SUPs og surf boards, der ikke kun er sikre og nyskabende, men også omdanner denne passion til et helt unikt design. Aztron har ladet sig inspirere af planeterne i vores solsystem og deraf skabt en række oppustelige- og komposit SUPs med samme attributter og symbolsk betydning, hvilket vi synes er lidt cool. Vælger du et produkt fra Aztron, er du sikker på at have et slidstærkt og lækkert produkt.

softboard
Yderligere information
Specifikationer
SKUAH-704
BrandAztron Sport
Special Price1.825,00 kr
Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

Brand info
Aztron Sport