DANMARKS STØRSTE SKIOPSTART - VILDE TILBUD - SE MERE HER

4900

Aztron Falcon Air X 5'10 Oppustelig Foilboard

Special Price 4.900,00 kr Regular Price 6.600,00 kr

Perfekte board til begyndere der vil udvikle sig indenfor Foil sporten
Ekstra bred og kort board for nem at manøvrere
Nyeste teknologi og fedeste design fra Aztron

Beskrivelse

Aztron Falcon Air X
Det nyeste skud på stammen indenfor wing foilboards, er den unikke FALCON AIR X. Et mere kompakt og breder version af det traditionelle falcon folieboard, der skaber de bedste forudsætninger for en faktaktisk let adgang til en verden med foil. Dette er et ideelt board til dig, der ønsker at starte eventyret med foil og wings. Boardets shape gør det utrolig let at komme igang, men er stadig responsivt og let at håndtere. Velkommen til en verden på vandet!

Pakken indeholder:

  • Aztron Falcon Air X board
  • Bæretaske til udstyr
  • SUP Leash
  • Håndpumpe

Teknologi: Ekstra bred og kort board for nem at manøvrere, 2 bærehåndtag, D-ring forbindelse til sikkerhedssnor,


Dimensioner: Længde: 5'10" / 178 cm // Brede: 29" / 73 cm // Højde: 4,75" / 12 cm


Bæreevne: Max sejler vægt 100kg - Boardets vægt 7kg


Volume: 110 liter


Aztron "Paddle, Surf, and More"
Aztron er frem for alt kendt for deres "dobbelt-kammer konsturktion", der betyder, at deres SUPs bliver pustet op i to kamre, hvilket ikke kun giver en langt stivere, men også en meget mere sikker konstruktion, da der stadig vil være luft i SUP'en, hvis det yderste lag punkterer og på åbent vand kan det være altafgørende. Aztron opfordrer folk til at udfordre sig selv, opleve naturen og føle sin styrke. Derfor udvikler Aztron SUPs og surf boards, der ikke kun er sikre og nyskabende, men også omdanner denne passion til et helt unikt design. Aztron har ladet sig inspirere af planeterne i vores solsystem og deraf skabt en række oppustelige- og komposit SUPs med samme attributter og symbolsk betydning, hvilket vi hos surfline synes er lidt cool. Vælger du et produkt fra Aztron, er du sikker på at have et slidstærkt og lækkert produkt, som kan hjælpe dig med at opleve naturen.

 

Yderligere information
Specifikationer
SKUAS-201F
BrandAztron Sport
Special Price4.900,00 kr
Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

Brand info
Aztron Sport