VORES 100 BEDSTE TILBUD - SPAR 30-70%

8999

Aztron Lightspeed 14 x 24.5'' Carbon Flatwater Race SUP

Special Price 8.999,00 kr Regular Price 20.400,00 kr

Næsten ulovligt smuk og velproduceret Carbon Race SUP
Produceret i branchens absolut bedste materialer
Kompromisløst Race SUP, designet til den der vil være hurtigst

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Næsten ulovligt smuk og velproduceret Carbon Race SUP produceret i branchens absolut bedste materialer. Kompromisløst Race SUP, designet til den der vil være hurtigst. Her får du altså en race SUP der virkelig vil fremad og som glider fantastisk gennem vandet. Aztrons unikke teknologi produceret i fuld Carbon epoxy omkring en CNC shapet EPS kerne, giver et let og fantastisk stift board, med en utrolig flot finish, designet til fart og speed.

DETALJER
Specifikationer
SKUAH-902
EAN6971559581569
BrandAztron Sport
Specifikationer
 • 14'0/427cm
 • 24.5''/62cm
 • 27,6lbs/12.5kg
 • 290 liter
 • Bæreevne 100kg
 • Max ridervægt 110kg
 • Inklusiv 8'3 Fiberglass Honeycomb finne
LIDT OM BRANDET

Aztron er et fremtrædende mærke inden for vandsportsbranchen, der specialiserer sig i at fremstille kvalitetsudstyr til en række vandsportsaktiviteter. Mærket er kendt for deres kombination af performance, design og holdbarhed, og deres udvalg inkluderer alt fra stand-up paddleboards til kajakker, windsurfere, wing surf og meget mere.

Deres produkter er lavet af højkvalitetsmaterialer og er designet til at modstå de barske forhold i vandet, samtidig med at de er lette at transportere og opbevare. Aztron har et stort udvalg af forskellige modeller, der passer til både begyndere og erfarne vandsportsudøvere.

Aztron er også kendt for deres unikke design og teknologi, der gør deres produkter nemme at styre og manøvrere, samtidig med at de er robuste og stabile nok til at modstå de barske forhold i vandet. Mærket har også et stort udvalg af tilbehør, herunder paddler, pump, transporttasker og meget mere.

Vælg Aztron for at få kvalitetsudstyr, der passer til dit niveau og præferencer, og for at få en vandsportsoplevelse, der er både sjov og sikker. Aztron er en pålidelig og erfaren partner, når det kommer til at udstyre dig til din vandsportsaktivitet.

Så hvis du er på udkig efter et vandsportsmærke, der leverer høj kvalitet og holdbarhed, samtidig med at det er designet til at gøre din vandsportoplevelse sjov og sikker, så skal du overveje Aztron.

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE

Våddragt/Beklædning - Dame

Våddragt/Beklædning - Herre