DANMARKS STØRSTE SKIOPSTART - VILDE TILBUD - SE MERE HER

249

Basic Windsurfing

249,00 kr

Basic Windsurfing er en instruktionsfilm for folk som ikke har prøvet at stå på et windsurf bræt før.
Det er en flot film og perfekt for dig, som enten er ny i sporten, eller lige er startet på freeride brættet.
Basic windsurfing har en længde på +80 min.

Beskrivelse

Basic Windsurfing er en instruktionsfilm for folk som ikke har prøvet at stå på et windsurf bræt før.
Filmen guider seeren igennem alt lige fra til-rigning og trim at udstyr, til basismanøvrerne på begynderbrættet, som at sejle frem og tilbage, bomning, stagvende, strand og vandstarte. Dvdén fortsætter derefter med overgangen til de mindre brædder og hvordan man forbedrer sine stagvendinger og jibes i planing.
Basic Windsurfing indeholder desuden en selvstændig del udelukkende om udstyr, hvor 3 af sportens førende designere fortæller om forskellen på boards, sejl og finner, indenfor kategorierne begynder, freeride, formula, freestyle og wave.
Filmen er optaget på Hawaii øen, Maui som er windsurf sportens højborg. Palmerne, de hvide strande og det krystal blå vand giver filmen et eksotisk udseende som får seeren til at drømme sig imod varmere himmelstrøg og lyst til at springe på brættet.

Basic windsurfing indeholder desuden en bonusdel hvor de professionelle windsurfere viser hvad de kan i Hawaiis store bølger.

Det er en flot film og perfekt for dig, som enten er ny i sporten, eller lige er startet på freeride brættet.

Basic windsurfing DVDen giver dig muligheden for at vælge imellem otte sprog, her iblandt dansk.

Basic windsurfing har en længde på +80 min.

Om filmens instruktør: Robert Sand er reagerende Danmarksmester og professionel windsurfer. Han er vokset op i Klitmøller, et idylliske fiskerleje på vestkysten. Klitmøller betragtes som Danmarks bedste sted til windsurfing.
Robert bruger meget af sin tid på at forbedre sin windsurfing hvilket kræver at han i lang tid af gangen er på træningsophold i Sydafrika, Hawaii og Gran Canaria, sidste år var han i Danmark 4 måneder sammenlagt.
Robert har skrevet manuskript og instrueret filmen.

Yderligere information
Specifikationer
SKUDVDBASWS-2295
BrandMaui Sails
Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

Brand info
Maui Sails