VORES 100 BEDSTE MAJ TILBUD - SPAR 30-70%

700

TAHE 40L Vandtæt Storm dækstaske

Special Price 700,00 kr Regular Price 1.000,00 kr
BrandTahe

TAHE 40l vandtæt dækstaske
Passer til både kajak og SUP
Kan bruges som vandtæt transporttaske

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Stiv og stabil deck bag fra TAHE. Tasken kan indeholde 40 liter og har en forstærket top der gør det let og nå ting inde i den. Du kan fastgøre baggen på din kajak eller SUP. Leveres med Dry bag og skulderstrop. Kompatibel med alle kajakker og sups der har 4 "attachment" punkter. Inde i tasken er der en nøgle lomme og en dry bag der sørger for dit grej er tørt selv efter en tur gennem bølger.

DETALJER
Specifikationer
SKU102047
BrandTahe
LIDT OM BRANDET

Tahe er et anerkendt brand, der har specialiseret sig i at skabe avanceret og højkvalitets udstyr til friluftsentusiaster. Deres produktlinje omfatter alt fra kajakker og pagajer til surfboards. Tahe fokuserer på innovation, design og kvalitet, og deres udstyr er designet til at opfylde de høje krav fra erfarne og krævende brugere. Uanset om du er en erfaren eller blot søger en spændende oplevelse i det fri, kan du stole på Tahe for at levere de bedste produkter til at opfylde dine behov.

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE