KÆMPE SUP UDSALG - SPAR OP TIL 75% - BEGRÆNSET PARTI

5500

BIC Java Touring Sit-on-top kajak - KUN 2 STK. PÅ LAGER

Special Price 5.500,00 kr. Regular Price 11.000,00 kr.

Robust og synkefri kajak med god fart og geniale indbyggede transport hjul
Pakken leveres med ryglæn og alu pagaj med PE blad
Måske den bedste allround kajak til det danske farvand

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Kajakken er med BICs Performance design, så den har et let og sportsligt glid i vandet, og samtidigt fuldt udstyret som fiskekajak.

Kajakken kan både være til en eller flere personer, så sommerdagene kan nydes i stilhed eller deles med andre. BIC Jave touring er baseret på flere af deres populære ”civile” kajakker, men er ekstra udstyret til fiskeri, med stangholder, udstyrsnet og opbevaringsrum i kajakken.

Kajakken har de samme lækre detaljer som den civile udgave, med justerbare fodsøtter, ergonomisk sæde, hjul i bagenden og alle de andre lækre detaljer. Samtidigt er den udstyret med 2 stangholdere til fiskestænger og en stor pakluge i kajakkens forende og en lille pakluge lige foran sædet. Hele bagdækket er med elastikker og kan bruges til udstyr.

Java touring er med alt sit udstyr og lækre design, perfekt til kajakroeren der vil bruge sin kajak til mange formål. Den er frisk til motionsbrug, stabil til hygge ture og fuldt udstyret som en mindre fiskekutter.

 • Længde: 410 cm.
 • Bredde: 71 cm.
 • Vægt: 29 kg.
 • Lasteevne: 150 kg.
 • Antal Personer: 1 voksen.

Pakken består af:

 • 1 x Tahe Java Touring Kajak
 • 1 x Høfde Q delbar pagaj
 • 1 x Tahe Power rest ryglæn
DETALJER
Specifikationer
SKU BIC Java Touring Sit-on-top kajak-Odense
Brand BIC Sport
LIDT OM BRANDET

Bic Sport er en producent af højkvalitets udstyr til vandsport, herunder kajakker, paddleboards, windsurfing og kitesurfing. Virksomheden blev grundlagt i 1979 i Frankrig og er kendt for at tilbyde innovative og pålidelige produkter til overkommelige priser. Bic Sport er også kendt for at bruge avancerede teknologier i deres produkter, såsom termoformning, for at øge styrken og letheden i deres kajakker og paddleboards.

Bic Sport har et bredt udvalg af produkter, der passer til både begyndere og erfarne vandsportsudøvere. Deres kajakker og paddleboards er designet med fokus på komfort, stabilitet og manøvredygtighed, hvilket gør dem lette at styre for både nybegyndere og erfarne brugere.

Alt i alt er Bic Sport et velrenommeret brand, der leverer højkvalitetsudstyr til vandsport til overkommelige priser, og er et godt valg for dem, der søger en pålidelig og innovativ vandsportsudstyr.

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE

Begynder boards er hvad man kalder Malibu eller Longboards og er fra 7'3'' til 9'9''. De har meget volumen så man både fanger bølgerne og kommer i planing. Små boards til lette surfere, lange boards til tunge surfere. Det er virkelig klogt at vælge en 7´9 til sommerhuset eller til at par ture om året i vesterhavet. Her får man noget man til enhver tid kan komme op og stå nogle meter på. Det er let og det er sjovt alle kan være med.

Inden for de sidste år er Hydro Fish og Egg design blevet mere og mere fremtrædende, de er designet til Europiske forhold. De er korte, brede og har megen volumen, så de kommer i planing hurtigt, fanger mange bølger og så korte at de kan snitte Danske bølger, der rejser sig hurtigt og med meget kort afstand.