1200

BIC Surf 5'10" Fish Surfboard

Special Price 1.200,00 kr Regular Price 3.000,00 kr

Designet til både junior og den rutinerede mellem vægts surfer
Kort kompakt design med en bred nose og tail
Stabilitet og opdrift som i et større board - og så kan den være inde i bilen!

Beskrivelse

BIC Fish 5'10
5'10 er designet til både junior og den rutinerede mellem vægts surfer. Lille og let til børn og juniorer og med volumen og bredde der passer til den tungere surfer der leder efter noget der fungerer i små bølger. Den nye 5'10 fra BIC Sport er svaret. Hemmeligheder er dets korte kompakte design med en bred nose og tail. Der er gemt en masse volumen ind i det korte board, der giver stabilitet og opdrift som i et større board, uden at det blivier så stort at mindre børn ikke kan håndtere det.

Boardet er produceret BICs fantastiske Dura Tec, det betyder at du her får et board brillerer med en super lav vægt og en holdbarhed helt i top. Et board fra øverste hylde til dig, dine unger, din teenager eller til alle i dit sommerhus! Enhver super dad eller super mom ved at intet i verden er federe end at stå i vesterhavet og give sin junior et skub ind i en bølge - og voila, så er playstation og ipads total ligegyldige! Din junior vil elske en surf tur og du vil være overrasket over hvor lille en bølge der faktisk skal til før det fungerer! En mindre surfer med et godt niveau vil hurtigt mærke at dette board med en mindre rocker linie fanger mange flere bølger og svinger helt suverænt! 

 
BIC Fish 5'10 som wakesurf board bag båden?
JA! Et mindre surfboard med lav rocker er genialt bag en båd - og det gælder for alle vægtklasser. Det er MEGET lettere end du regner med. Desuden er det en genial surf træning. Du behøver ikke fodstropper for at stå fast - du skal bare bruge voks ligesom du skal bruge voks når du tager boardet med i Vesterhavets bølger! 
 
 
Yderligere information
Specifikationer
SKU 101692_2021
Brand BIC Sport
Specifikationer
  • Længde 5'10/178cm
  • Bredde 20.50''/52cm
  • Tykkelse 2.60''/6,5cm
  • Vægt 4,30kg
  • Volumen 35L
  • Finner FCS M-5 thruster sæ
Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

Brand info
BIC Sport