1299

BIC Surf 5'10" Fish Surfboard

Special Price 1.299,00 kr Regular Price 3.000,00 kr

Designet til både junior og den rutinerede mellem vægts surfer
Kort kompakt design med en bred nose og tail
Stabilitet og opdrift som i et større board - og så kan den være inde i bilen!

Størrelsesguide : Størrelsesguide
Uundværligt ekstra grej
Special Price 199,00 kr Regular Price 270,00 kr
TILFØJ
BESKRIVELSE

BIC Fish 5'10
5'10 er designet til både junior og den rutinerede mellem vægts surfer. Lille og let til børn og juniorer og med volumen og bredde der passer til den tungere surfer der leder efter noget der fungerer i små bølger. Den nye 5'10 fra BIC Sport er svaret. Hemmeligheder er dets korte kompakte design med en bred nose og tail. Der er gemt en masse volumen ind i det korte board, der giver stabilitet og opdrift som i et større board, uden at det blivier så stort at mindre børn ikke kan håndtere det.

Boardet er produceret BICs fantastiske Dura Tec, det betyder at du her får et board brillerer med en super lav vægt og en holdbarhed helt i top. Et board fra øverste hylde til dig, dine unger, din teenager eller til alle i dit sommerhus! Enhver super dad eller super mom ved at intet i verden er federe end at stå i vesterhavet og give sin junior et skub ind i en bølge - og voila, så er playstation og ipads total ligegyldige! Din junior vil elske en surf tur og du vil være overrasket over hvor lille en bølge der faktisk skal til før det fungerer! En mindre surfer med et godt niveau vil hurtigt mærke at dette board med en mindre rocker linie fanger mange flere bølger og svinger helt suverænt!

BIC Fish 5'10 som wakesurf board bag båden?
JA! Et mindre surfboard med lav rocker er genialt bag en båd - og det gælder for alle vægtklasser. Det er MEGET lettere end du regner med. Desuden er det en genial surf træning. Du behøver ikke fodstropper for at stå fast - du skal bare bruge voks ligesom du skal bruge voks når du tager boardet med i Vesterhavets bølger!
DETALJER
Specifikationer
SKU101692_2021
BrandBIC Sport
Specifikationer
  • Länge 5'10/178cm
  • Breite 20,50''/52cm
  • Dicke 2,60''/6,5 cm
  • Gewicht 4,30 kg
  • Volumen 35L
  • Finner FCS M-5 Strahlrudersäge
LIDT OM BRANDET

Bic Sport er en producent af højkvalitets udstyr til vandsport, herunder kajakker, paddleboards, windsurfing og kitesurfing. Virksomheden blev grundlagt i 1979 i Frankrig og er kendt for at tilbyde innovative og pålidelige produkter til overkommelige priser. Bic Sport er også kendt for at bruge avancerede teknologier i deres produkter, såsom termoformning, for at øge styrken og letheden i deres kajakker og paddleboards.

Bic Sport har et bredt udvalg af produkter, der passer til både begyndere og erfarne vandsportsudøvere. Deres kajakker og paddleboards er designet med fokus på komfort, stabilitet og manøvredygtighed, hvilket gør dem lette at styre for både nybegyndere og erfarne brugere.

Alt i alt er Bic Sport et velrenommeret brand, der leverer højkvalitetsudstyr til vandsport til overkommelige priser, og er et godt valg for dem, der søger en pålidelig og innovativ vandsportsudstyr.

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
[email protected]

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE

Begynder boards er hvad man kalder Malibu eller Longboards og er fra 7'3'' til 9'9''. De har meget volumen så man både fanger bølgerne og kommer i planing. Små boards til lette surfere, lange boards til tunge surfere. Det er virkelig klogt at vælge en 7´9 til sommerhuset eller til at par ture om året i vesterhavet. Her får man noget man til enhver tid kan komme op og stå nogle meter på. Det er let og det er sjovt alle kan være med.

Inden for de sidste år er Hydro Fish og Egg design blevet mere og mere fremtrædende, de er designet til Europiske forhold. De er korte, brede og har megen volumen, så de kommer i planing hurtigt, fanger mange bølger og så korte at de kan snitte Danske bølger, der rejser sig hurtigt og med meget kort afstand.