Trustpilot

BIC Surf 5'10" Fish Surfboard

SPAR 60 %
NYHED
PRISFALD
BIC Surf 5'10" Fish Surfboard
1200

1.200,00 DKK

Pris: 3.000,00 DKK

SKU: 101692 2021

Lagerstatus: På lager

Designet til både junior og den rutinerede mellem vægts surfer
Kort kompakt design med en bred nose og tail
Stabilitet og opdrift som i et større board - og så kan den være inde i bilen!

Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

BIC Fish 5'10
5'10 er designet til både junior og den rutinerede mellem vægts surfer. Lille og let til børn og juniorer og med volumen og bredde der passer til den tungere surfer der leder efter noget der fungerer i små bølger. Den nye 5'10 fra BIC Sport er svaret. Hemmeligheder er dets korte kompakte design med en bred nose og tail. Der er gemt en masse volumen ind i det korte board, der giver stabilitet og opdrift som i et større board, uden at det blivier så stort at mindre børn ikke kan håndtere det.

Boardet er produceret BICs fantastiske Dura Tec, det betyder at du her får et board brillerer med en super lav vægt og en holdbarhed helt i top. Et board fra øverste hylde til dig, dine unger, din teenager eller til alle i dit sommerhus! Enhver super dad eller super mom ved at intet i verden er federe end at stå i vesterhavet og give sin junior et skub ind i en bølge - og voila, så er playstation og ipads total ligegyldige! Din junior vil elske en surf tur og du vil være overrasket over hvor lille en bølge der faktisk skal til før det fungerer! En mindre surfer med et godt niveau vil hurtigt mærke at dette board med en mindre rocker linie fanger mange flere bølger og svinger helt suverænt! 

  • Længde 5'10/178cm
  • Bredde 20.50''/52cm
  • Tykkelse 2.60''/6,5cm
  • Vægt 4,30kg
  • Volumen 35L
  • Finner FCS M-5 thruster sæt
BIC Fish 5'10 som wakesurf board bag båden?
JA! Et mindre surfboard med lav rocker er genialt bag en båd - og det gælder for alle vægtklasser. Det er MEGET lettere end du regner med. Desuden er det en genial surf træning. Du behøver ikke fodstropper for at stå fast - du skal bare bruge voks ligesom du skal bruge voks når du tager boardet med i Vesterhavets bølger! 
 
Hvorfor tilvælge leash?
En leash er en fuldstændig uundværlig ting i surf sporten. Den sørger for dit board altid er tæt på dig som surfer. Uden den ender dit board på stranden ( eller ude på havet) hver eneste gang du ryger i. En leash er din sikkerhed fordi du ikke taber boardet så længe du har leash på. Når du tilvælger en leash med vores surfboards sørger vi for leashen passer i længden med dit surfboards. 
Vi sender en godkendt og holdbar leash med swivel, præcis som den skal være. 
 
Hvorfor tilvælge voks?
Voksen bruges ovenpå boardet til at stå fast når du endelig kommer op og ride din første bølge. Voksen er uundværlig med mindre du vælger et board der er fuld padded, dvs er blødt med skum på hele oversiden. Det er let at smøre voksen på boardet og det eneste du skal sørge for er bare at der ikke kommer for meget sand i voksen efter surf turen. Når du tilvælger en voks sender vi en god voks hvor der er nok til flere boards. En voks er fuldstændig uundværlig. 
Bonus, den dufter perfekt af surf dude! 
 
SURFS UP DUDE
 
bic

Fragt og levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
Fragt af surfboards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Tlf: 86176765
Mail: [email protected]

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 9 - 14