RØGSKADEDE SUPS & KAJAKKER - SPAR OP TIL 78%

11041

BIC Techno 293 One design board only

11.041,00 kr

BIC Techno 293 One design board only

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Techno 293 OD er verdens absolut største entype klasse, de internationale sejladser har over 100 deltagere, med op mod 300 deltagere i verdensmester skaberne. Så hvis du gerne vil prøve kræfter i et stort felt, så er der uendelige muligheder i klassen.

For "almindelige" surfer er boardet er godt valg til windsurferen der vil have ET board til alle vindforhold. Boardet er langt og hurtigt planende med et velfungerende sværd og masteskinne, der sikrer planing og fantastiske krydsegenkaber.

In May 2007, this Class became an ISAF International Class for young riders under 17 years of age. It is now experiencing a rapid expansion worldwide with new countries and sailing federations choosing the Techno 293 OD to help develop and grow their youth windsurfi ng and sailing programmes. In France, at the last junior and youth 2007 National Championships, more than 200 competitors found themselves on the startline.

SPECS
Specifikationer
SKUP5382-609
BrandBIC Sport
LIDT OM BRANDET
BIC Sport
OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
[email protected]

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE