VORES 100 BEDSTE TILBUD - SPAR 30-70%

4080

Black Crows Mentis Freebird

As low as 4.080,00 kr Regular Price 6.800,00 kr

En ski med ubegrænset muligheder
Flyver let og ubesværet gennem den bløde sne
En genial Touring ski

Uundværligt ekstra grej
Special Price 1.100,00 kr Regular Price 1.800,00 kr
TILFØJ
Special Price 350,00 kr Regular Price 450,00 kr
TILFØJ
Special Price 1.100,00 kr Regular Price 1.400,00 kr
TILFØJ
As low as 2.800,00 kr Regular Price 4.000,00 kr
TILFØJ
BESKRIVELSE
En ski der er født af tanken om at udvikle en tynd, high-performance og meget let maskine, men med målet om at opnå højt niveau af skiløb for denne type ski.
En bredde på 80mm giver comfort og sikkerhed, mens den lave vægt er fastholdt. Mentis er høj teknologi, for høj komfort i blød sne og præcis manøvrering i hårdt terræn. Når du er på toppen kan du kigge ned og nyde synet inden du drøner ned over det sneklædte landskab helt ubesværet!
Mulighederne for Mentis har ingen grænser.....
DETALJER
Specifikationer
SKU101371
BrandBlack Crows
Specifikationer

Bredde: 80mm
Vægt: 1800g
Radius: 18m

LIDT OM BRANDET

Black Crows er et verdenskendt skibrand, der er kendt for at fremstille ski med høj performance, stil og innovation. Mærket er elsket af professionelle skiløbere og entusiaster verden over, og deres ski er ofte set på toppen af podierne i konkurrencer over hele verden.

Black Crows ski er lavet af højkvalitetsmaterialer og er designet til at modstå de barske forhold på bjerget, samtidig med at de er lette at transportere og opbevare. Mærket har et stort udvalg af forskellige modeller, herunder all-mountain ski, freeride ski og freestyle ski.

Det er ikke kun deres tekniske performance, der gør Black Crows ski unikke, deres design er også i en klasse for sig. Skiene er kendt for deres kontrasterende farver og unikke grafiske designs, der giver dem et unikt og moderne look.

Black Crows er et mærke med en stærk passion for ski, og deres ski er ofte brugt af professionelle skiløbere i konkurrencer over hele verden. Mærket har også et solidt ry for at producere ski med høj kvalitet og holdbarhed.

Alt i alt er Black Crows et fremragende valg for dem, der søger kvalitetsudstyr til skiløb, og som ønsker at nyde deres tid på bjerget i komfort, stil og med en følelse af performance, innovation og style. Black Crows er et skibrand, der skiller sig ud i en klasse for sig, og som giver skiløbere verden over muligheden for at skille sig ud på bjerget.

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE