Atomic FIS ski
I samarbejde med uddannere i Den Danske Skiskole, Skiforbundet og Atomic Denmark har vi igen i år etableret et stort FIS program som alle medlemmer kan benytte sig af. Priserne er billige og er med til at sikre at både nye og garvede skiinstruktører kan få det aller aller bedste udstyr på markedet til nogle helt særlige priser. 

FIS udstyr er ikke for børn, det er håndlavede ski fra fabrikken. De samles af eksperter på fabrikken, de er LANGT stivere end “almindelige” Redster ski. FIS ski og støvler er hardcore udstyr til den professionelle bruger der ønsker det aller aller bedste.

Hvis man skal sikre sig udstyr fra dealen er det godt at være ude i efteråret. Ofte er de populære GS og SL Redster FIS ski udsolgt så snart sæsonen går i gang. Især til de priser de udbydes til her gennem Surfline / DDS / Atomic samarbejdet. Leder du efter en special pris på Redster FIS ski er det her det sker. 

I tvivl om hvilke FIS ski der passer til dig, kontakt Uddanner i DDS og butikschef i Surfline Kasper Toft på 86176765

Link til Surfline Race Department Klik her

Betingelserne for køb i Surflines Race Department kan du læse her: 

Levering er afhængig af Atomics Europæiske lager, hvis varen er på lager er leveringstiden ca. 7 dage.

Skienene kan kun købes på surfline.dk, og kan ikke afhentes i butikken. Varene er en special bestilling og leveres direkte fra Atomic fabrikken. Fragt skal altid betales.

Bindingerne er IKKE inkluderet i prisen, men SKAL tilvælges. Obligatorisk montering af binding, af FIS godkendt værksted er påkrævet af Atomic. 

Støvlerne købes på eget ansvar og er ikke omfattet af vores pasningsgaranti. 

Bestillingen er en special bestilling, og kan derfor ikke returneres eller fortrydes efter du har modtaget ordrebekræftigelsen