Disse WAHINE SUP boards har vi brugt til demo aftener og kursus henover sommeren og nu er de endelig til salg. De er næsten som nye med ekstrem få ridser og skrammer. Hvis man vil have en SUP der kan bruges i små bølger, på fladt vand, til små ture og til leg på stranden med unger er dette board fantastisk. Det er let og samme tid stift så man mærker elegancen og fornemmer boardet når det rammer bølgerne. Nu sælges disse demo boards endelig og til kun 5500,- med finner, den dyre coil leash og en alu pagaj der kan holde til noget hårdt brug.

Hvis man gerne vil prøve boardet inden man køber er der selvfølgelig mulighed for det. Der er stadig 4 demo boards tilbage dd. Men kontakt mig endelig i butikken for at høre mere om disse boards.

 

Frederik Pers

Frede er Surflines snowboard nørd nummer 1. Frede ved alt om især Burton og Nitro boards og nørder især alt teknikken der ligger i de fede snowboards fra Nitro og Burton. Vi mener selv Frederik er den i Europa der er bedst til at fitte snowboard støvler, og om vinteren skal man nogen gange booke en tid hos ham fordi der er så travlt i boot fitter hjørnet. Frederik underviser snowboardere på vores gigantiske test tur i Sølden hvert år i uge 46 og kunderne elsker ham. Frede er SUP instruktør og elsker en stille aften i bølgerne med sin Earth Sup.