Guide til valg af skiundertøj

Når du skal på skiferie, så er det essentielt, at du finder det helt rigtige skiundertøj til turen. Skiundertøj er livsnødvendigt, da der er intet der kan ødelægge oplevelsen mere end at fryse hele dagen. 

Når du skal vælge det rigtige skiundertøj til dig er der nogle faktorer, som du skal kigge på: materiale og fit.  

Materiale:
Hvis du vil have den bedst mulige kvalitet, så er der ingen tvivl omkring hvilket materiale du skal have. Merino uld er og bliver bare det lækreste at have på. Det gode ved merino uld er at det er perfekt til at holde varmen samtidig med at det er designet til at transportere sveden væk fra huden, så du ikke overopheder. Derudover er merino uld også åndbart, har reduceret lugt og kradser ikke, så du vil forblive komfortabel, uden at have det for varmt. Så hvis du køber skiundertøj, som består af 100% merino uld, så ved du med garanti, at du har noget ordentlig skiundertøj til turen.

Hvis du søger noget skiundertøj, som ikke behøver at være af det højeste kvalitet, så er der også mange synetiske materialer (f.eks. polyester) , som også kan udføre jobbet. Denne løsning er naturligvis billigere, og kan stadig holde dig varm ude i sneen. 

Fit:
For at sikre dig at dit skiundertøj har den ønskede effekt, så skal dit skiundertøj være tætsiddende. Hvis dit skiundertøj sidder tæt, så er det bedre til at lede fugt vægt fra kroppen, og derved kan du nemmere holde dig tør og varm. Derudover er dit skiundertøj med næsten 100% sikkerhed lavet af "stretch" materialer, så tøjet vil tilpasse sig til din krop. Dog skal tøjet selvfølgelig ikke være så stramt, at du ikke kan bevæge dig rundt, da du naturligvis stadig skal have en god bevægelighed i dit skiundertøj.

Hvorfor skal jeg købe skiundertøj hos Surfline?
Hos Surfline er der et stort udvalg af skiundertøj, så du med garanti kan finde det helt rigtige til dig. Der er varer i mange forskellige prisklasser, mærker og materialer, så du ikke vil blive skuffet. Derudover kan du få professionel vejledning både før, under og efter dit køb, så du kan være sikker på, at du har foretaget det helt rigtige valg!

Se vores kæmpe udvalg af skiundertøj her: