SUP, Fish'N Chips & Hvidvin

Så blev det endelig forår! Solen skinner og vandet er fladt. Det betød selvfølgelig at vi skulle ud og stå på SUP. Vi valgte samtidig at lave en lille test ud af turen og tog derfor lidt forskellige boards med. Kasper og Jesse stod på BIC Performer, som er et allround board, der er let at manøvrere med og samtidig er bredere og sagtens kan tages med i f.eks. sommerhuset. Frederik startede ud på en BIC Wing Race SUP, som giver stabilitet selv ved høj fart, men som er en del længere end allround boardet. Jeg selv stod på Earth The Pass boardet, som også gør sig fantastisk hvis der er bølger. The Pass boardet er efter min mening et af de smukkeste boards der kan købes for penge, med finish af kork og Pawlonia træ!

The SUP Squad  Earth The Pass

Vi pakkede bilen med boards og kørte til gåafstand af Kaløvig bådhavn hvor vi trak i vores tørdragter og slæbte vores boards ned til vandet. Lige en lille side note: Har man ikke hus i første række ned til vandet, er det ekstra lækkert med en vogn. Vi satte vores boards i vandet og padlede derudaf. Turen gik ubesværet, med fuldstændig fladt vand og stemningen blev ikke mindre god af at en sæl og op til flere delfiner lige valgte at kigge forbi. Det eneste der faktisk manglede på turen var et par cervezas, som man kunne have haft med evt. I en Vandtæt taske. Turen blev selvfølgelig sluttet af med en fantastisk SUP menu, bestående af Fish’n Chips, Øl og ikke mindst en let afkølet Chablis fra 2012 (2011 havde selvfølgelig været bedre). Konklusionen: Vil du have den ultimative Summer Feeling, så er Stand Up Paddle boards vejen frem!

Hvis du simpelthen bare er så vild med ideen om SUP som vi er, men ikke ved hvilket board du skal vælge så tag et kig på vores GUIDE TIL VALG AF SUP


Frederik Pers

Frede er Surflines snowboard nørd nummer 1. Frede ved alt om især Burton og Nitro boards og nørder især alt teknikken der ligger i de fede snowboards fra Nitro og Burton. Vi mener selv Frederik er den i Europa der er bedst til at fitte snowboard støvler, og om vinteren skal man nogen gange booke en tid hos ham fordi der er så travlt i boot fitter hjørnet. Frederik underviser snowboardere på vores gigantiske test tur i Sølden hvert år i uge 46 og kunderne elsker ham. Frede er SUP instruktør og elsker en stille aften i bølgerne med sin Earth Sup.