Se den lille hygge video Frederik har sat sammen lige herunder.  
 

 
Vandet er fortsat ikke koldt og Cressi Tracina, Cressi Scorfano og Cressi Technica i 7mm havde ingen problemer med at give varme nok til undervandsjægerne. Rasmus troppede selvfølgelig op iført "complete the look” sættet med fuld scorfano udstyr. Dragt, handsker og fødder i samme camo… Rasmus tester Scorfano dragt, sokker og handsker! 
 
Hvis du som alle andre er misundelig på alt det grej Rasmus har kan du bare købe det seriøse undervandsjagt grej her. Vi har naturligvis lavet en lille hummer jagt luksus neopren pakke til lejligheden. Det er Scorfano som er 7 mm, tapede syninger og ny camo der forvirrer fisken. Det er handsker og sokker i 3 mm der giver et tæt greb på fisk, wisedive lygte og harpun. Scorfano er den nye topdragt fra Cressi, den er med high waist. De tapede syninger gør dragten ekstra varm så man kan bruge den både sommer og vinter. 
 
Se og køb luksus sættet lige HER! 


Jeppe Hansen

Jeppe startede og er stadig hovedarrangør på Freeride DM, han elsker stadig at køre hårdt i offpisten. Jeppe Hansen har været i off piste gamet rigtig længe og elsker når grejet er i orden og turen kræver et langt umuligt hike. Jeppe hjælper mange af de unge freeridere til at finde godt udstyr de kan vinde Freeride DM på! Om sommeren skyder Jeppe ørreder om natten på Djursland. Han er Surflines Cressi mand der ved ALT om undervandsjagt. Jeppe kører også Cressi engros salg i Danmark.