5 finger, 3 finger eller luffe?
Er du i tvivl om valg af Hestra handsker har vi skrevet lidt om skihandsker vs luffer her. Du skal vælge en luffe fremfor en handske hvis du altid fryser fingrene eller hvis du altid tager til koldere skidestinationer i Norden. Hvis du ønsker grebet fra en handske og varmen fra en luffe kan du vælge en 3 finger. Man siger som udgangspunkt at en 3 finger er 20 procent varmere end den alm 5 finger handske. Hvis man har været vant til dårligere skihandsker (læs ALLE andre mærker) skal man ikke være bange for at fx klassikeren Army Leather 5 finger kommer til at blive kold på alm skiområder i hele verden.  Hvis du vælger en Merino Uld Liner sammen med dine Hestra handsker så får du 15 % mere varme.

5 finger, 3 finger eller luffe til børn og junior?
Til børn og junior er der en rigtig god ide med en 3 finger eller en luffe. De rører ved sneen meget mere end voksne og har derfor brug for den bedste handske man kan få. En skitur med børn der fryser fingrene er en dårlig ide. Når junior bliver lidt større kan han/hun få en 5 finger så grebet om skistave mm er bedre.

Glæden ved Army Leather handsker.
De gode og fleste Hestra handsker, 3 finger og er syet i den ultra holdbare army leather som er kendt for at holde et halvt liv. Hvis man bare giver den masser af Hestra voks kan sådan et par army leather handsker holde 25 år.

Kort eller lang model?
Mange pro modeller er lavet kortere de sidste år. En kort freeride handske kan man have under jakke ærmet og den er lidt tyndere end de klassiske army leather heli handsker. De korte pro modeller er mere flexible og ofte lavet i læder også på håndryggen. Med Hestra læder fedt bliver handsken blød og vandtæt og man får en handske for livet. Er man aktiv, hiker og konstant igang når man er på ski, kan man med fordel vælge de lidt kortere Hestra handsker uden at være bange for at komme til at fryse.

Uld liner?
En handske som Wool Terry er lavet med en uld liner indeni. Det giver en varm, behagelig, lugtfri og komfortabel følelse i hånden. Inderhandsken kan tages ud og tørrer virkelig hurtigt. Denne handske type er god til aktive engagerede skiløber der ønsker noget tætsiddende i et fedt design. Vælg en handske med uld liner hvis det skal være varmt, uden at fylde for meget.

Dress gloves?
Leder du efter seriøst lækre hverdagshandsker kan du se verdens smukkeste, blødeste og mest gennemarbejdede skrædder handsker her 
Vi har verdens bedste hverdagshandsker i denne kategori, her er det dig der bestemmer om det skal være skandinavisk elg, amerikansk white tail hjort eller skind fra får der har gået på den Etiopiske højslette og blevet garvet på verdens bedste garveri i Napoli i Italien. 
Vi anbefaler at nappe lige den farve du synes er flottest, og derefter glæde dig til den glød handskerne får når du tager dem i brug. Hverdagshandsker der holder fingrene varme i det kolde vejr i DK, år efter år!  

Hvis du stadig er i tvivl om valg af Hestra handsker er du altid velkommen til at kontakte os på info@surfline.dk - Vi svarer ekstremt hurtigt!!

Jeppe Hansen

Jeppe startede med sin bror Tobias Hansen, Freeride DM, han elsker stadig at køre hårdt i offpisten. Jeppe Hansen har været i off piste gamet rigtig længe og elsker når grejet er i orden og turen kræver et langt umuligt hike. Jeppe hjælper mange af de unge freeridere til at finde godt udstyr de kan vinde Freeride DM på! 
Jeppe ønsker at du skal have det rigtige grej for det er vigtigt, en skitur med kolde fingre holder bare ikke!  Jeppe elsker vegeta læder og de seriøst lækre chrom fri garvede natur læder handsker.