Lidt om sålerne med el varme

Her får du lige lidt info omkring to af de varmesåler vi har hos Surfline.

Thermic varmesåler m. 1200IC batteri 
Denne pakke fungerer ved at du ligger sålen i støvlen og trækker en ledning op langs hælen og til batteri pakken.

Denne løsning giver dig det fulde udbytte af varmesålernes funktion og lang levetid med det store 1200ic batteri. Jo højere tallet er for batteriet des kraftigere er det også. Dette betyder at 1200ic batteriet varmer mere sammenlignet med 950ic. Har du brug for meget varme er denne pakke rigtig god. Når du skal oplade batteriet trækker du det bare fra ledningen, sætter det i opladeren  og sætter det på støvlen igen når batteriet er opladet. Hvis du skal bruge denne pakke med varmesåler til andet end skiferie, skal du købe en Forlængerledning. Dette gøres så batteripakken kan være i lommen eller gå hele vejen op ad benet. Køb den her

Thermacell varmesåler m. Fjernbetjening og batteri
Med denne løsning er det eneste du skal gøre at ligge din sål i din støvle, tænde for varmen og herefter styre varmeniveauet.

Der er 3 indstillinger for varme i sålerne og batterilevetiden er på omkring 5 timer. Sålerne tages efter endt brug ud af støvlen og lades op. Det fede ved denne varmesål er at du ikke skal tænke på ledninger op af støvlen. Du kan desuden hvis du har brug for det tilpasse sålens størrelse, så den sidder 100% rigtigt. Denne varmesål er perfekt til alle slags udendørs aktiviteter, hvor du har brug for varme til fødderne. Køb den her

Lidt om handsker og luffer med el varme
Handsker med varme er geniale til folk med kolde fingre. Perfekt til arbejde og en kold skiferie! Samtidig kan de anvendes til sygdomme der gør at blodomløbet ikke virker godt, eller folk der ofte bevæger sig i kolde områder. 

Vamen fra handsken kommer fra varmetråde der ligger på håndfladen og ud i fingrene.

Der kan vælges mellem 3 forskellige varmeindstillinger:
Level 1: 37 °C / 99 °F, 8 – 10 timer
Level 2: 45 °C / 113 °F, 4 – 5 timer
Level 3: 62 °C / 144 °F, 2 – 2,5 timer 

Opladning tager 3-5 timer. Kan derfor hurtig lades op over natten, så de er klar til brug dagen efter. Jo højere IC-tal jo bedre bedre ydeevne og batterilevetid. 

Der kan vælges mellem almindelig handsker og luffer. Udvalget af varmehandsker kan du finde her! 

Lidt om sokker med el varme
Varmesokker kan bruges til alverdens formål. Går du på jagt, står på ski eller har du til hverdag problemer med at holde dine fødder varme, kan sokker med el varme være det rigtige for lige netop dig. 

Sokkerne findes i flere forskellige typer. Jo højere IC tallet er des mere kan sokken varme, samt holde strøm længere tid. Det ypperste på markedet for varmesokker er Thermic Lenz sokken med blutooth med mulighed for at styre den via den mobile app. Er det ikke nødvendigt med bluetooth tilkobling til din mobil og kan man nøjes med en mindre model findes Thermic Lenz 700IC der kan styres via batteriet som sættes fast på støvlen. Storebroren til denne kan varme endnu mere og holde strøm i længere tid. Den kan findes her. Fordelen ved varmesokkerne er, at de fordeler varmen over hele sokkens overflade.

 

 

Kasper Toft

Kasper Toft er uddannet fra Den Danske Skiskole hvor han har hjulpet 1000 vis af instruktører gennem bsi og psi uddannelserne. Kasper er en energisk charmør der virkelig sætter pris på at hjælpe kunden til at finde den rigtige ski. I sit virke som uddanner har Kasper stor forståelse for kundens behov. Kasper windsurfer hele sommeren igennem og bliver hurtigere og hurtigere ude i bugten. Toft er en true surfer dude med langt hår og lang transporter.