Stand Up Paddling vælter frem på de danske kyster og for tiden er især oppustelige rigtig moderne. De er smarte fordi du kan pakke dem ned i en taske og have dem med i bilen, og naturligvis også have plads til en selvom du bor på 5. sal. Tasken fylder ikke meget og kan sagtens bæres på ryggen med paddlen i hånden. Man skal huske at pumpe boardet hårdt op så man får det rigtige bartryk. Så længe man har det virker boardet slet ikke som et oppusteligt board, og mange vi havde med ude på det sidst opdagede slet ikke det var et air board! Boardet er let at stå på og man kan mærke man står på et top produkt hvor der er tænkt over tingene. Boardet er let at handle når det er pustet op og selv junior burde kunne bære det ned til stranden fra p pladsen. 

Sup er kommet for at blive og giver virkelig hele familien mulighed for at komme på vandet sammen uden at det bliver for kompliceret.

I roligt vand for man den bedste oplevelse hvor fornemmelsen af at blive et med vandet virkelig opstår.

VI kan sagtens anbefale denne SUP der virkelig holder. Den oppustelige SUP er på tilbud lige nu og med sommeren for døren er det sådan set bare at komme igang.

Du kan købe Brunotti Fat Ferry lige her. https://www.surfline.dk/brunotti-fat-ferry-orange-oppustelig-sup-air-inkl-paddle