Oakley Prizm teknologi

Hør Mathias forklare teknologien bag Oakleys populære Prizm linseteknologi.

 

HVAD ER PRIZM? 

Det er reelt ikke muligt at vide, hvad Prizm teknologien kan, før det er, at man selv har prøvet det – selvfølgelig.
Men vi kan prøve at forklare det alligevel ved sammenligning med et musikanlæg. Hidtil har det kun været muligt, at skrue op eller ned for niveauet af mørke i glasset, lidt ligesom at man før i tiden kun kunne skrue op og ned på musikanlægget. Men med tiden har man udviklet sig frem til, at man på anlægget pludselig kan skrue op/ned for diskanten og bassen, så det ikke længere kun er muligt at skrue op og ned for lydstyrken – Lidt det samme er her sket inde for brille-industrien

OAKLEY GÅR FORREST I UDVIKLINGEN

Oakley har her taget skibrilleindustrien til et helt nyt niveau. De har fintunet lys spektrummet i glassene med PRIZM farver, for at øge kontrasten og reducere blændelse, unikt tilpasset lige præcis din sport, omgivelse og tilstand. Det svarer lidt til at have en personlig lydtekniker, der unikt tilpasser alle niveauer, hvad lyd angår, for hver sang du hører, så du kan mærke de individuelle noter, sangene går igennem.

HOVEDFORDELE VED OAKLEY PRIZM LINSER 

  • Styrker den visuelle opfattelse for at hjælpe dig til at se mere skarpt og reagere hurtigere
  • Øger farvegenkendelse igennem en boostet kontrast, der hjælper dig til hurtgit at spotte, hvad du skal se
  • Optimerer din evne til bedre at de vigtige bevægende objekter i dine omgivelser.
 

HVORDAN VIRKER OAKLEY PRIZM LINSERNE?

PRIZM er en ny Oakley linseteknologi der fintuner synet i specifikke omgivelser. Linserne arbejder på at ”understrege” farver lige der, hvor øjnene er mest sensitive overfor detaljer, hvilket betyder, at de øger dine øjnes ydeevne og sikkerhed.

Traditionelle linser i skibriller/goggles har hidtil tvunget os til at gå på kompromis mellem de farver vi ønsker at se i givne omgivelser og de andre farver, som forstyrrer vores opfattelse. Oakley skibriller med PRIZM fungerer på den måde, at de lukker al ”støjende” lys ude, som kunne forstyrre vores syn alt imens at de gør de nødvendige farver mere koncentrerede for optimal ydeevne.

Oakley har opnået denne innovation, ved at udnytte ”hyperspektral” billedbehandling, en teknik der også er brugt i spionsatellitter, som hjælper med at analysere lyset i virkelighedens omgivelser. Det hyperspektrale kamera har hjulpet ingeniører med at finde frem til og identificere lysmønstre i en bred variation af omgivelser. Når disse lysmønstre var identificeret, blev en linse skabt til at matche lysmønstrenes højdepunkter og derved kom PRIZM til, som betyder at alt ”det gode” lys blev boostet og ”det dårlige” lys blev sorteret fra.

 

SE VORES KÆMPE UDVALG HER

 

ER DER REEL FORSKEL OG HVORNÅR VIL MAN KUNNE MÆRKE DET?

 

LENS CHART FOR SNOWSPORTS