SIT SKI - VI KAN HJÆLPE! 
SIT SKI
 
Vi oplever en relativ stor efterspørgsel på Sit Ski. Kravet til skien er en rigtig stiv racer ski med en ekstrem kraftig binding der kan klare vægt op til 220 kilo. Vi har et racing department i Surfline, i samarbejde med Den Danske Skiskole og Atomic International om super priser på FIS ski. Hvis du står og mangler en SIT ski kan du se på denne kategori hvor man med en FIS ski som denne http://www.surfline.dk/surfline-dds/race-ski/atomic-redster-fis-doubledeck-gs-3-0-m-red og en binding som x20 sagtens kan klare trykket og det der skal til for at være Sit Ski. FIS produkterne er hardcore racing ski som en alm skiløber ville finde alt alt alt for stive. De er håndlavede og håndvoksede på fabrikken og meget tungere end de standard ski man ser i butikkerne. 
 
Man kan se de FIS ski vi tilbyder i denne kategori. Selve stolen kan vi desværre ikke hjælpe med. 
 
Vi er altid klar på at besvare spørgsmål vedr FIS ski og FIS produkter på telefonen eller på vores mail. Man kan med fordel spørge efter undertegnede som er uddanner i Den Danske Skiskole, så er der ikke meget han ikke kan svare på vedr produkterne.. 
 
 

Kasper Toft

Kasper Toft er uddanner i Den Danske Skiskole hvor han har hjulpet 10000 vis af instruktører gennem bsi og psi uddannelserne. Kasper er en energisk charmør der virkelig sætter pris på at hjælpe kunden til at finde den rigtige ski. I sit virke som uddanner har Kasper stor forståelse for kundens behov. Kasper windsurfer hele sommeren igennem og bliver hurtigere og hurtigere ude i bugten. Toft er en true surfer dude med langt hår og lang transporter.

Toft er også vores engros mand på BIC sups der ved alt om SUPs, deres opbygning og teknologier. Toft racer selv på en carbon BIC racer som han er mægtig stolt af..