De nyeste SUP fra SIC er nu til salg i Danmark. Du kan få SIC boards i alle størrelser og modeller. SIC SUPs bliver brugt af seriøse surfere samt de proffesionelle. Skal du til at købe din nye SIC SUP, har SIC lavet en guide til at finde lige det board der passer til dig: SIC Board Finder

Design teamet på Hawaii har sørget for at SUPsene er det nyeste og bedste inde for surf, samt designet er lækker. Vil man have fart over feltet, eller en dejlig cruise tur, er man sikret en god oplevelse med det ypperste fra SIC.

SIC bullet og SIC feelsgood serien vandt prisen, årets udstyr. Bullet serien, er de bedste allround SUP. Boardet er fantastisk til touring og surf. Feelsgood serien store fokus på det kvindelige segment gjorde det revolutionernde i surf verdenen.

SIC er også nogle af de førende inden for oppustelige SUPs, og er verdenskendt for deres store fokus på teknologi, håndværk, og over-all kvalitet. især SICs touring og wave linjer er kendt for deres holdbarhed, lethed og ikke mindst deres stabilitet i vandet. SIC oppustelige SUPs i det hele tage nogle utrolig lækre SUPs i luksus klassen.

Med SUPs fra SIC er du sikker på at få et lækker board i det nyeste design.