Rigtig mange institutioner henvender sig hos Surf og Ski Århus for at høre nærmere om valg af SUPS til netop deres behov. Jeg har taget mig af mange af disse henvendelser og sammen med vores leverandør BIC i Frankrig har vi fundet frem til en række stand up paddle boards der passer rigtig godt til klubber, kajak klubber, offentlige institutioner osv. Der er lagt vægt på at boardsene ikke er for tunge så selv juniorene kan løfte dem fra traileren til vandet.

Der er et board som passer rigtig mange mennesker, unge og gamle, erfarne og nybegyndere i alle vægtklasser. Det er BIC´s ACE TEC SUP board. Verdens mest solgte board til klubber og institutioner. Det er fremstillet i et let fiberglas konstruktion, med en tynd ASA skal rundt om hele boardet, der gør at boardet kan holde til ekstremt hårdt brug. De kan sejles ind i hinanden, direkte på stranden mm. uden at få huller. Mange af markedets og vores andre sups, ville aldrig kunne holde til en omgang polterabend som disse boards kan.

Ved at vælge en ACE TEC ( se boardet her ) får man stivhed, lethed og holdbarhed som spiller. Det lette board kan tumles selv af 6. klasses elever, og er derudover også fedt for instruktøren der skal pakke boardsene på en trailer.

High performance vægt og stivhed, kombineret med kravet om hårdførhed fra klub- og skoleverdenen.


Man kan henvende sig til mig i butikken vedr. klub tilbud eller skrive direkte til min mail på [email protected]

 

BIC boards SUP

 

Kasper Toft

Kasper Toft er uddanner i Den Danske Skiskole hvor han har hjulpet 10000 vis af instruktører gennem bsi og psi uddannelserne. Kasper er en energisk charmør der virkelig sætter pris på at hjælpe kunden til at finde den rigtige ski. I sit virke som uddanner har Kasper stor forståelse for kundens behov. Kasper windsurfer hele sommeren igennem og bliver hurtigere og hurtigere ude i bugten. Toft er en true surfer dude med langt hår og lang transporter.

Toft er også vores engros mand på BIC sups der ved alt om SUPs, deres opbygning og teknologier. Toft racer selv på en carbon BIC racer som han er mægtig stolt af..