Firma arrengement hvor alle kan være med!
Så er deltagerne kommet i vandet
I fredags havde vi hos Surfline planlagt et arrengement for en innovativ virksomhed her i Aarhus, hvor de i 2 timer skulle ud og nyde dagen i det danske havvand ved Skæring strand. Deltagerne kom i løbet af dagen til at prøve krafter med stand up padling, kajakroning og vores helt store SUPs, hvor der også var mulighed for at nyde en kold øl ude på vandet.
Da deltagerne ankom var det et bredt udvalg af både yngre og ældre, nogle der havde erfaring med at sejle kajak og andre der aldrig havde prøvet noget af det før.
Dagen startede med at alle deltagerne fik udleveret våddragter og redningsveste. Da alle deltagerne var klar, var det tid til at komme i vandet, hvor alt udstyret blev prøvet af. Nogle af deltagerne startede med at sætte fart over feltet i kajakkerne mens andre tog udfordringen op med at samarbejde på de helt store SUPs. Race på de store SUPs
Det helt store SUP race er igang og forskellige taktikker bliver prøvet af

Humøret var højt og efter kort tid havde de fleste styr på både at sejle kajak og holde balancen på SUP boardet. Det var en dag hvor der blev brugt en masse energi, hvor der blev konkurreret og hvor alle fik prøvet nye ting af. Da dagen var omme kunne de glade deltagere skifte tøj på marinaen og gøre sig klar til firmafest senere på aften.

Lidt koldt at drikke nydes efter 2 timer på vandet
Efter 2 timer på vandet, nydes lidt koldt at drikke