Test af Hestra Wakayama:
Når man først står med en Hestra Wakayama i hånden er man næsten i tvivl om det er en dress handske eller skihandske. Wakayama er ekstrem ekstrem blød og er helt oppe på niveau med den 3000,- dyre vildsvine handske “Peccary Ski de Cuir"
Handsken er produceret i impregneret koskind og har en indvendig neopren manchet. Det betyder der ikke kommer kold luft og pudder ind til dine hænder når du står på ski. Vi testede wakayamaen og gav den masser af læderfedt. Handsken blev endnu mere smidig efter lidt brug og lidt læderfedt og farven skiftede til mere mørk. Når den handske patineres bliver den pænere og pænere med tiden. 
Inderhandsken føles lidt stor fra første indtryk men da vi testede handsken blev den smarte uldliner mere formet til hænderne. Uldlineren var virkelig varm og åndede perfekt. Vi tror Hestra har lavet en ny klassisker med Wakayama hvor man får endnu blødere handsker uden for lange manchetter der går op over skijakkens ærmer. 
Handsken dækker enhver skiløbers behov, den er ekstra varm fordi den leveres med en uld inderhandske. Vælg handsken hvis du let sveder hænderne på ski, eller vælg den hvis du let for kolde hænder på ski. 
Du kan købe Hestras Wakayama her: www.surfline.dk/hestra-wakayama
 
   
  Test af Hestra Omni
Omni er den tidligere tophandske Henrik Windstedt Glove som rigtig mange freeridere har brugt med glæde sæson efter sæson. Omni er lavet af impreneret koskind og har en fiberfill membran. Vi testede Omni handsken i -8 grader og vi var virkelig glade for smidigheden i handsken. Set i forhold til Wakayama er inderhandsken i fiberfill som er en smule mindre varmt end wakayama. Det gør også Omni til en super god handske til den aktive freerider eller skitoureren som yder noget på ski og derfor ikke vil have en handske der er alt for vamsede og varme. Omni skifter til en meget mørkere farve når den patineres og bliver endnu mere blød end når man pakker den ud. Omni er virkelig flot i den testede brun læder / lys læder og den er et sikkert hit til alle aktive skiløbere der ønsker en luksus ski handske. Omni laves med en strikket manchet som holder formen, den er varm og behagelig. Den føles mere behagelig end neopren manchetterne men er selvfølgelig smag og behag. 
Du kan købe den nye Omni fra Hestra her: www.surfline.dk/hestra-omni-5-finger
   
Test af Hestra Army Leather Patrol
Testens mest klassiske skihandske er den nye Army Leather Patrol. Den er produceret med en garvet gede læder også kendt som Hestra Army leather og er virkelig slidstærk. Oversiden er et nyt og virkelig blødt materiale, kaldet Dobby Polyester. Den er vindtæt, vandtæt og virkelig åndbar. Lineren kan tages ud og vaskes eller skiftes. Handsken var blød og behagelig at have på og virkede som de to andre upåklageligt. Leder du efter en behagelig og rigtig klassisk skihandske som ikke er “lang” så er denne army leather patrol virkelig helt suveræn. 
Du kan købe handsken her: www.surfline.dk/hestra-army-leather-patrol
 
 
 
Alle testede handsker er testet med tak for lån af Surfline.dk Alle testede handsker leveres med Hestras smarte handcuffs.