Surfline, Ruby Rejser og den danske skiekspert Anders Olesen har via virksomhed SKIERS - skiinstruktør.dk  lavet et unikt samarbejde med Tirol Skilærerforbund, hvor de i fælleskab hjælper danskere med at uddanne sig til skiinstruktør, og efterfølgende få job i en skiskole i f.eks. Østrig.

Anders fortæller: ”Efter gymnasiet endte jeg selv med at tage til Østrig, hvor jeg uddannede mig til skiinstruktør og arbejdede en sæson i skiskolen i St. Anton – faktisk blev det til næsten fire sæsoner i Østrig, to sæsoner i Val Thorens i Frankrig, en i skiskolen i New Zealand og et par sæsoner i Argentina. 
Jeg fik selv hjælp til uddannelse og jobbet af danske Jens Borgnæs som er bosat i St. Anton, og de efterfølgende sæsoner hjalp jeg en masse bekendte med at komme til Østrig, hvor de både tog den østrigske skilæreruddannelse og fik et job i skiskolen sammen med mig”.  

Skiinstruktør.dk tilbyder en færdig sæsonpakke, hvor vi finder det perfekte match mellem skiskole og de kommende skiinstruktører. Her arrangeres der introforløb i Danmark, transport til Østrig, forberedelseskursus på dansk med Danmarks bedste skiinstruktører, og efterfølgende den østrigske skilæreruddannelse niveau 1. Herudover er det også muligt at tage en sæson i Japan, Canada, New Zealand, Norge eller Sverige, hvor også uddannelse og job bliver formidlet. Inden afrejse vejleder Surfline omkring ski, skistøvler, skitøj, og sikre at vores nye instruktørerne får nogle af Danmarks bedste tilbud på det helt rigtige udstyr. 

Når man er igennem uddannelsen med Skiinstruktør.dk, så bliver man transporteret til den destination, hvor man skal arbejde i en skiskole og tilbringe vinteren. Her sørger de for, at boligen er klar og skiskole vil afvikle et introforløb, så man lærer skiområdet og sine nye kollegaer at kende, og er helt klart til de første skiskolegæster. 

Anders Olesen har selv den højeste skiinstruktøruddannelse, et stort international skinetværk og 8 års erfaring som sekretariatschef for Den Danske Skiskole. Baggrunden for samarbejdet med Tirol Skilærerforbund er den tid Anders selv tilbragte som skiinstruktør i Østrig, og de venskaber som den dag i dag stadig holder ved. Mange af Anders gamle kollegaer og venner er nu skiskolechefer, trænere i skilærerforbundet og meget aktive i den alpine skisport i hele verden.   

Han fortæller; ”Det var nogle virkeligt unikke år, hvor jeg fik venner for resten af livet, jeg blev en meget dygtig skiløber og lærte meget omkring det at have et rigtigt arbejde, da vi jo fra første dag bliv sat i gang, hvor man enten havde enkelt elever eller grupper, som man var ansvarlig for at give de bedste oplevelser og den bedste undervisning”
Via samarbejdet med Ruby Rejser som er eksperter i rejser har Skiinstruktør.dk et helt unikt kendskab til de forskellige lande, kulturerne, arbejdsmuligheder, transport osv. Ruby Rejser er selvfølgelig også en sikkerhed for kunderne, da de er medlem af rejsegarantifonden.

Udover verdensklasse skiløb, så byder en sæson som skiinstruktør også på sjov og ballade, hvor der bestemt vil være mulighed for afterski med vennerne og oplevelser for livet. 

Kontakt info: Anders Olesen / ao@skiers.dk / 27143475

Bliv skiinstruktør her