Test af Cressi Technica 7mm dragt
Den 7mm Technica våddragt fra den italienske producent Cressi, er blevet testet i de danske farvande. Den er 7mm tyk, hvilket gør man kan holde varmen, uanset vejret i Danmark. Underdelen er med longjohn, det gør underdelen sidder godt og fast, og samtidig giver det ekstra varme på overkroppen og de vitale dele. Overdelen sidder behagelig tæt om hovedet og overkrop, så der ikke kommer vand ind.
Indersiden af dragten er produceret af metallite der gør dragten resistens overfor det kolde vand, og samtidig bliver dragten meget fleksibel og let at tage på. Især forstærkningerne ved knæene og albuerne er ekstrem behagelige, da det er med til at gøre hele dragten mere fleksibel og slidstærk, så man har en dragt til undervandsjagt i lang tid. 
Det er en fornøjelse at svømme under vandoverfladen med dragten, den er let at tage på og man kan holde varmen uden problemer. 

Om du dykker om sommeren efter store havørreder eller napper, hummere om vinteren er dette den ultimative uv jagt dragt i camo du kan ønske dig. En uv jagtdragt fra cressi til en billig pris er ikke til at tage fejl af. Surfline har udvalgt netop denne dragt fordi den egner sig perfekt til danske forhold.

Vi giver technica dragten fra cressi 5 ud af 5 stjerner. Dragten er perfekt til danske forhold og er den eneste dragt du behøver som kvalitets bevidst undervandsjæger i Danmark.

Du kan altid kontakte Surfline for hjælp til størrelser. Mange af sælgerene i Surfline benytter selv denne super dragt til undervandsjagt.

Klik på nedstående links/skrift for at se produktet.

Du kan se dragten her - det er godt nok billigt!

Leder du efter en komplet pakke til uv jagt så se de billige pakker lige her

Leder du efter en billig harpun i verdensklasse så se her