Test af 4 unikke SUPs
Aztron Martian Carbon - Aqua Marina Hyper 12'6 - SIC RS SCC+ - Oxbow Play.

Aqua Marina Oppustelig Hyper 12'6
ABSOLUT DEN BEDSTE SUP TIL PRISEN

Der var ingen tvivl om at Hyper modellen gav os en unik oplevelse på vandet. Både tempo og balance er i top samtidig med, at det er en utrolig fleksibel SUP. Du glider gennem vandet som en drøm, og du får mere ud af dine paddletag, hvilket gør det mere effektivt at komme fremad. Det er en Oppustelig SUP, som gør det nemt for dig, at komme fra A til B uden problemer. Alt i alt fik denne SUP topkarakter i testen, og fås endda til en fremragende pris!!
Se produktet herSIC RS Race SUP
VILDT HURTIG SUP!

Det her er den ultimative Race SUP, til dem der ønsker høj fart og vind i håret. Derfor er denne model også en af de absolut hurtigste SUPs på markedet. Det er et hard board af carbon, som gør glidningen gennem vandet helt exceptionelt. Hvis du elsker fart er det her uden tvivl dit bedste valg! Denne model er dog egnet til de mere erfarne SUP udøvere.
Se produktet herOxbow Play Oppustelig SUP
 

Ekstrem fleksibel SUP, der kan bruges både på bølger og på roligt vand. Det komplette allround board til hele familien. Unik teknologi der gør boardet stift og hurtigt. Volumen på denne model kan bære en voksen og et barn, og manøvredygtigt med retnings stabilitet, så også erfarne SUP'ere har fornøjelse af boardet. Det er en Oppustelig SUP, som gør at du nemt kan komme ud på vandet uden problemer.
Se produktet her

Aztron Martian Carbon
FAST SUP ALLE KAN STÅ PÅ


Denne SUP er helt fantastisk på vandet. Balancen samt stabiliteten er helt unik, hvilket gør den til det perfekte valg til nybegyndere samt erfarne. Udgaven føles rigtig smooth på vandet, som gør oplevelsen på de danske farvande meget federe. Dette er en touring-model, hvilket gør at den er meget retningsstabil, som gør det nemmere at komme fremad. Ligeledes er det et hard board af carbon, som gør din glidning på vandet bedre.
Se produktet her

 
Vores oplevelse
De forskellige SUPs var gode på hver deres måde. Selv vores mindre erfarne SUP'ere fik glæde af alle SUPs, men måtte dog erkende at de blev fanget især af Hyper modellen. Det eneste vi ser frem til nu er endnu en tur på vandet med vores lækre udvalg af SUPs. Till next time!