Vil du gerne prøve kitesurf, paddelsurf eller SUP? 
Glade mennesker til SUP kursus

Vores venner hos Surf Agency tilbyder de fedeste kurser for dig, der kunne tænke dig at prøve at surfe. Går du ligesom mange andre, med en drøm om at blive god til at surfe, så se videre her. Surf Agency går efter at udbrede surf i Danmark og har den vision at alle kan lære at surfe. Vi hos Surfline kan skrive under på at man ikke skal snyde sig selv for oplevelsen af at stå på et board. Dette er uanset hvilken form for surf det er, så er det noget der rykker. Surf Agency er super proffessionelle og giver dig det absolut bedste udgangspunkt for at lære at surfe. 

I samarbejde med Surf Agency har SUrfline lavet et super tilbud på en varm og flexibel 3mm våddragt til piger som du kan købe lige her

Dragten kan variere i farven på stafferinger. 

Læs mere om surf kurser hos Surf Agency her: http://surfagency.dk/

 

Frederik Pers

Frede er Surflines snowboard nørd nummer 1. Frede ved alt om især Burton og Nitro boards og nørder især alt teknikken der ligger i de fede snowboards fra Nitro og Burton. Vi mener selv Frederik er den i Europa der er bedst til at fitte snowboard støvler, og om vinteren skal man nogen gange booke en tid hos ham fordi der er så travlt i boot fitter hjørnet. Frederik underviser snowboardere på vores gigantiske test tur i Sølden hvert år i uge 46 og kunderne elsker ham. Frede er SUP instruktør og elsker en stille aften i bølgerne med sin Earth Sup.