Man skal have en vest på når man er ude og Stand Up Paddle. SUP er blevet ekstremt moderne og er en genial vandsport for hele familien, motionisten, raceren, klubben eller institutionen. Alle kan være med, alle synes det er sjovt og en SUP er et sikkert hit for børn. I Surfline har vi nu fået et nyt super produkt til SUP på hylderne. Et “mavebælte/svømmevest” som man ligesom en redningvest aktiverer ved et træk i en snor.

ssd

Bæltet puster sig selv op og giver masser af opdrift og synlighed i vandet. Det smarte er at den ikke er for varm at have på om sommeren, den passer til alle og den er godkendt som svømmevest. Mange har efterspurgt en vest som passer alle, er godkendt og sikker til SUP - dette er en genial løsning.

svømme

Vi har været på vandet og testet mavebæltet med indbygget svømmevest og den sidder altså bare godt. Meget let og behagelig at have på. På en varm sommerdag er dette en vest man med garanti ikke synes er irriterende. Dermed kommer man også til at bruge den mere. Her har du en vest til SUP der er let, let at bruge, passer til alle og kan benyttes af mange forskellige brugere. Vi tror denne svømmevest / mave bælte bliver et stort hit i SUP sporten i fremtiden. Se eller køb den smarte godkendte svømmevest lige her 

sup