1200

Brunotti Gullies Jakke

As low as 1.200,00 kr

Den verdens kendte topkvalitet fra Brunotti
Et af de fedeste brands på markedet 
Varme, bevægelsesfrihed, ventilation og vindtætte egenskaber

Beskrivelse

Brunotti Junior Jakke
Dette er et perfekt eksempel på en høj kvalitets ski jakke fra italienske brunotti, hvor der virkelig er gået op i detaljerne. Ved denne jakke får du en kombination af varme, bevægelsesfrihed, ventilation og vindtætte egenskaber. Denne Brunotti junior jakke har et materiale der gør, at fugt ikke kan trænge igennem, hvilket gør jakken vandtæt. Det unikke isolerende lag fastholder dit barns kropsvarme, mens den lette struktur ved jakken sikrer god bevægelsesfrihed, uanset om dit barn foretager afslappende eller intense aktiviteter!


Teknisk: Åndbar, bevægelsesfrihed, vand- og vindtæt


Design: Relaxed Fit


Yderligere information
Specifikationer
SKU2023123507-0930
BrandBrunotti
Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

Brand info
Brunotti