5200

Brunotti Placebo Egg 6'3 Surfboard

5.200,00 kr

Mindre surfboard der drejer som en drøm, og planer lynhurtigt
Seriøst let og eksklusivt board

Beskrivelse

Brunotti Placebo er korte surfboards med stor bredde og stor volumen. Den brede næse sikrer at boardet ikke bliver fanget i bølgerne og hækken sikrer hurtig planing og at man fanger mange bølger. Boardet er produceret i en sandwich konstruktion med honeycomb og med en carbon forstærket hæk. Boardet leveres med 5 finne boxe, og kan sejles både med tri og quad set up.

Yderligere information
Specifikationer
SKU100140-6-3
BrandBrunotti
Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

Brand info
Brunotti