VORES 100 BEDSTE TILBUD - SPAR 30-70%

950

Eckla nedfældelig vertical tagholder-sæt

950,00 kr
BrandEckla

Lodret kajakholder, der kan foldes ned.
Til firkantede tagbøjler (f.eks. Thule 22 x 32 mm)

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Lodret holder til kajakker, hvor der kan spændes en kajak på hver side. Den lodrette stang kan lægges ned på få sekunder, når den ikke er i brug. Du løsner en kraftig fingermøtrik, hvorefter den foldes 90 grader, så den er parallel med biltaget. Det er især praktisk, hvis du ikke gider tage dine tagbøjler af og på hele tiden, og stadig gerne vil kunne køre din bil ind under carporten, ned i parkeringskældre m.m., hvor bilen ellers er for høj med kajakholdere monteret. Kajakken placeres på siden med bunden ind mod holderen. Bilens tagstænger kan evt. polstres med lidt rørisolering, selve holderen er polstret med kraftig klar plast. Passer til firkantede tagstænger på ca. 22 x 32 mm, f.eks. fra Thule og MontBlanc. Findes også i en udgave til tagstænger med T-spor. Et sæt består at 2 holdere uden remme, hvor du kan spænde 1 eller 2 kajakker op imod. Husk at købe et eller to sæt spænderemme, hvis du ikke allerede har remme.

DETALJER
Specifikationer
SKU79955
BrandEckla
LIDT OM BRANDET

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE