KÆMPE SUP UDSALG - SPAR OP TIL 75% - BEGRÆNSET PARTI

20500

Citius 60 Classic Turkajak m/skot og luge

20.500,00 kr.
BrandCitius

Den mest stabile turkajak i Citius serien
Designet i Norge
Citius' velkendte kvalitets kajakker

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Citius 60 er den bredeste og mest stabile turkajak i Citius serien. Den har standard skot og luge i bagdækket, så det er lettere at pakke kajakken til ture og så den ikke fyldes med vand i bagenden, hvis du kæntrer. Citius 60 er lavet til dem, som vil have en stabil turkajak, som både kan bruges til ture og motion, og som ikke er så tung som en havkajak, når den f.eks. skal læsses på taget af en bil. Går du efter mere fart og mindre stabilitet, så er Citius 55 eller 51 gode alternativer. Citius har standard både sæde og fodstøtte, som kan flyttes med et enkelt greb uden skruer, splitter og lignende. Det er nemt og robust og falder aldrig ud. Med skot og luge, så er bagenden af kajakken lukket af. Det giver mulighed for at medbringe baggage til en dagstur, men det gør også kajakken meget lettere at tømme for vand efter en kæntring. Det giver ekstra stor opdrift og afstiver bagdækket. Citius laves standard i en vacuum-støbt glasfiber-epoxy sandwich konstruktion. Den er stiv i skroget, lav vægt og gof pris.

 

DETALJER
Specifikationer
SKU Citius 60 Classic Turkajak m/skot og luge
Brand Citius
Materiale Fiberglas
Vælg størrelse One size
Specifikationer

Mål:

  • Længde 520 cm
  • Bredde 60 cm
  • Vægt ca. 15 kg.
 

 

LIDT OM BRANDET

Citius er norskudviklede kajakker i høj kvalitet til en god pris.  Citius laves standard i en vacuum-støbt glasfiber-epoxy sandwich konstruktion, hvilket giver dem en stiv konstruktion og en lav vægt.

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE