VORES 100 BEDSTE TILBUD - SPAR 30-70%

19500

Citius 41 Classic Kapkajak/turkajak

19.500,00 kr
BrandCitius

Mester-klasse kapkajak
Virkelig god stabilitet i forhold til bredden
Citius' velkendte kvalitets kajakker

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Citius 41 er nyeste model fra Citius. Den er smal som en kapkajak, men mere stabil. Den er relativ flad i bunden og har ikke så meget spring (bue i bunden/banan-form) som kapkajakkerne. Mindre spring giver den god retningsstabilitet og et godt glid gennem vandet, hvor den ikke hopper så meget fra side til side. Springet gør, at du kan få kajakken til at løfte sig lidt højere op i vandet på en sprint-distance, hvilket giver en anelse mindre vandmodstand. På de længere distancer kan du alligevel ikke trække kajakken ud af vandet, som du måske kan på en 500 meter, derfor giver det god mening at prioritere glidet gennem vandet og retningsstabiliteten i vind og bølger, frem for vandmodstanden på en 500-meter, når kajakken nu er lavet specielt til de længere distancer. Citius 41 har kapsæde med 4 sædeskruer og en fodstøtte, som kan flyttes med et enkelt greb uden skruer, splitter og lignende. Det er nemt og robust og falder aldrig ud. Citius laves standard i en vacuum-støbt glasfiber-epoxy sandwich konstruktion. Den er stiv i skroget, stærk, lav vægt og god pris. Den kan også fåes i kevlar/kulfiber.

DETALJER
Specifikationer
SKUCitius 41 Classic Kapkajak/turkajak/hvid/sort
BrandCitius
MaterialeFiberglas
Vælg størrelseOne size
Specifikationer

Mål:

  • Længde 520 cm
  • Bredde 41 cm
  • Vægt ca. 11,5 kg.
LIDT OM BRANDET

Citius er norskudviklede kajakker i høj kvalitet til en god pris.  Citius laves standard i en vacuum-støbt glasfiber-epoxy sandwich konstruktion, hvilket giver dem en stiv konstruktion og en lav vægt.

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE