500

RailBlaza Camera Boom 600 R-lock

500,00 kr

Det bedste GoPro beslag på markedet
Få de lækreste billeder af dit næste vand eventyr
Super nem montering

Beskrivelse

RAILBLAZA Camera Boom 600 R-Lock er det bedste GoPro-beslag til din kajak, kano, basbåd, yacht og/eller andet marinefartøj.
Det kommer ikke til at ende godt, hvis du tager en selfiestang ude på vandet, og det er netop derfor, vi besluttede at lave den ekstremt alsidige Camera Boom 600. RAILBLAZA Camera Boom 600 R-Lock er det bedste GoPro-montering til din kajak, kano , basbåd, yacht og/eller andet marinefartøj.

  • Kvalitet New Zealand lavet af højkvalitets, vandtætte og UV-sikre materialer
  • Nem enhåndsjustering ved hjælp af R-Lock friktionsled
  • R-Lock drejeled kan låses, justerbart knækled
  • Skru GoPro-beslaget af for at bruge ¼ 20" skrue
  • Let og stiv med 5 justeringsakser
  • Hurtig udløsning med et svirp med StarPort-låsen
  • Dette innovative GoPro-montering holder dit kamera og fanger handlingen for dig! Den kan bruges på kajakker, basbåde, sejlbåde, gummibåde,
  • motorcykler og enhver anden type køretøj. Kompatibel med ethvert RAILBLAZA-beslag, dette er det mest alsidige kamerabeslag på markedet.
  • For at finde ud af, hvilken monteringsbase der er bedst for dig, skal du klikke på dette link til vores monteringsbaseside.

Der er en grund til, at dette fuldt justerbare GoPro forlængerbeslag er så populært! Som alle RAILBLAZA produkter er denne monteringsforlænger super nem at installere og er den ideelle måde at montere din GoPro og alle andre mærker af action cams på. Det gør helt sikkert det til en leg at fange disse niggy brede billeder, mens du er på vandet. Det er et af de mest populære GoPro monteringstilbehør på markedet - det er ligesom at have en ekstra lang GoPro selfie stick på steroider, du kan bogstaveligt talt montere den hvor som helst.

Det burde hedde en GoPro Hero Stick eller en GoPro vandtæt stang, men uanset hvad du vil kalde det, så fungerer RAILBLAZA Camera Boom 600 Pro Series bare smukt. GoPro-beslaget kan også skrues af for at afsløre et gevind på ¼ 20 til andre kameratyper.

Yderligere information
Specifikationer
SKU02-4132-11
EAN9421026833648
BrandRailblaza
Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

Brand info
Railblaza