110

RailBlaza Captains Hook Pair

110,00 kr

Smart krog til at hænge alt muligt grej
Leveres med alle nødvendige skruer
Max vægt 10kg pr krog

Beskrivelse

Captain's Hook er en udvidelig lavprofilløsning til at hænge dine reb, slanger, strømledninger, cykler, fiskestænger, spydpistoler, pagajer og meget mere.

Hvis du nogensinde har gået ind i en krog, der stikker ud fra en væg eller prøvet at sætte noget på en krog, der ikke er stor nok, vil du elske dette produkt. Skru den blot fast på overfladen og bind en knude i hver ende af ledningen, enkelt.

Leveres med rustfri stålskruer, 1 meter (3 fod) længde af ledningen kan klippes kortere, hvis det er nødvendigt. Når den ikke er i brug, er den lav profil for at undgå at fange mennesker eller tøj.

Captain's Hook kræver ikke en RAILBLAZA-port til montering, den leveres med de nødvendige skruer.

Advarsel: Maksimal vægt = 10 kg (20 lb) pr. krog. Vælg en robust overflade til installation, nogle overflader understøtter muligvis ikke maksimal belastning. Vi anbefaler ikke at skrue direkte i gipsplader.

Yderligere information
Specifikationer
SKU09-0007-11
EAN9421026833846
BrandRailblaza
Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

Brand info
Railblaza