VORES 100 BEDSTE TILBUD - SPAR 30-70%

25500

Citius 39C Marathon

25.500,00 kr
BrandCitius

HURTIG
Designet i Norge

Citius' velkendte kvalitets kajakker

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Citius 39 marathon.Citius har med denne model taget skridtet helt op på eliteniveau. En maratonløber på kun 8 kg! Med innovativt design og innovation er 39'eren designet til de store lejligheder. Kajakken er kendetegnet ved en forholdsvis stor mængde fjeder "rocker", hvilket gør den meget manøvredygtig og god i bølger. For at kompensere for retningsstabiliteten på fladt vand har skroget en markant og genial v-bund i den forreste del, som gradvist flader ud fra midten og bagud. Et fartskrog, der fungerer godt i både bølger og på fladt vand. Skroget har ellers god højde i midtersektionen og relativt god sekundær stabilitet. En spændende nyhed, vi forventer vil hævde toppen af ​​verden i de kommende år.

Dimensjoner:
Længe: 520 cm.
Bredde: 39 cm
Vægt: 8,0–11,9 kg
Anbefalet padlervægt: 60–105 kg.

DETALJER
Specifikationer
SKUCitius39CMarathon
BrandCitius
MaterialeFiberglas
LIDT OM BRANDET

Citius er norskudviklede kajakker i høj kvalitet til en god pris.  Citius laves standard i en vacuum-støbt glasfiber-epoxy sandwich konstruktion, hvilket giver dem en stiv konstruktion og en lav vægt.

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE