120

RailBlaza Clevis/Bimini Support Pair

120,00 kr

Uendeligt mange anvendelsesmuligheder
Fantastisk installation til din båd

Beskrivelse

Forbind den med en gaffel.

Der er mange anvendelsesmuligheder for en gaffel, og vi er sikre på, at du vil finde flere anvendelsesmuligheder, end vi kan komme i tanke om!

Bimini covers er en fantastisk måde at holde sig beskyttet mod vejr, sol eller regn, når du er ude i din båd. Ofte kan det være besværligt at montere eller fjerne det nødvendige værktøj eller udskifte beslag, der er korroderet.

Ingen af disse ting er et problem, når du bruger bimini-gaffelen fra RAILBLAZA, simpelthen den hurtigste og mest pålidelige måde at fjerne eller installere dit bimini-cover på.

Med RAILBLAZA Clevis/Bimini-støtteparret kan du nu klikke ind og ud af enhver StarPort-montering. Fantastisk, når du skal fjerne bimini-coveret til de dage, hvor dækket skal være blottet.

Yderligere information
Specifikationer
SKU02-4032-21
EAN9421026831699
BrandRailblaza
Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

Brand info
Railblaza