300

Cressi Cobra Havsvømmebrille

300,00 kr
BrandCressi

Sublim pasform og tæthed
Leveres i opbevaringskasse så man ungår ridser og bibeholder pasform
Måske verdens bedste havsvømme brille - genialt udsyn

Beskrivelse

Cobra svømmemasken har et innovativt rammedesign, unikt for Cressi. Denne maske har brede linser, der sikrer maksimal komfort uden irritation af en almindelig beskyttelsesbriller. Rammens innovative form giver et maksimeret perifert udsyn. Linserne er fremstillet med en intern anti-dug-behandling, er ridsefaste, brudsikre og 100% anti-UV. Silikoneremmen giver en sikker og stabil pasform på ansigtet i lange perioder i vandet. Vores patenterede let-justerbare spændesystem har gjort det blandt de allerbedste i mange år.
Fås med tonede linser, perfekt til udendørs svømning.

Yderligere information
Specifikationer
SKUDE201922-smoked
BrandCressi
Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

Brand info
Cressi